Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 27 de febrer del 2011

Gadafi, el "judío" - Gadafi, el "jueu".

Las muestras de antisemitismo que pudimos observar en la plaza Tahrir mientras duraron las protestas contra el régimen de Hosni Mubarak se repiten ahora en Libia, donde el dictador Muammar el Gadafi es representado con la estrella de David en las pancartas y monigotes de sus oponentes. De nuevo, nuestros medios han optado por hacer mutis por el foro y silenciar la importante fuerza cohesionadora y la influencia que tienen la judeofóbia y el antisionismo en las sociedades árabes, tal y como se ha podido ver estas últimas semanas en las manifestaciones de Túnez, Egipto o Libia.


En català: les mostres d`antisemitisme que vam poder observar a la Plaça Tahrir mentre van durar les protestes contra el règim de Mubarak es repeteixen ara a Líbia, on els opositors presenten a Gadafi a les seves pancartes o monigots de burla amb l`estrella de David. De nou, els nostres mitjans han preferit fer mutis pel foro i silenciar la força cohesionadora que tenen la judeofòbia i l`antisionisme a les societats àrabs, tal com hem pogut observar clarament aquestes darreres setmanes a Tunísia, Egipte o Líbia.

Fuente -- Font: Jihad Watch.

Arxiu del blog