Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 18 de novembre del 2010

Arafat fue asesinado por los judíos -- Arafat va ser assassinat pels jueus

El pasado 11 de Noviembre se cumplió el sexto aniversario del fallecimiento del lider palestino Yasir Arafat y en los medios dirigidos por el "moderado" presidente de la ANP, Mahmoud Abbas, se volvieron a retransimitir toda una serie de libelos en los que se culpa a los judíos (israelíes según el vocabulario al uso en Oriente Medio) de su fallecimiento. Como siempre, en esos libelos se utilizaron cínicamente a niños y además fueron retransmitidos en programas infantiles para adoctrinar a la juventud palestina en el odio contra sus vecinos israelíes y contra el pueblo judío. Mi pregunta es: ¿cómo puede presentarse la ANP como moderados y deseosos de la paz si al mismo tiempo que están negociando con el gobierno Netanyahu están adoctrinando en el odio antisemita y anti-israelí a la próxima generación de jóvenes palestinos? La ANP representa el cinismo en estado puro, por su doble lenguaje y su doble rasero, hablando de paz pero con una constante incitación al odio contra sus vecinos. Ambas cosas son incompatibles pero claro la diplomacia europea está demasiado ocupada en mantener sus buenas relaciones con la Liga Árabe y con la OPEP como para fijarse en estos detallitos...



En català: El passat 11 de Novembre es va acomplir el sisè aniversari de la mort del lider palestí Yasir Arafat i en els mitjans de comunicació dirigits pel "moderat" president de l´ANP, Mahmoud Abbas, es van tornar a retransmetre tot un seguit de libels judeòfobics en els que s´acusava als jueus (israelians segons el vocabulari a l´ús a l´Orient Mitjà) de la mort del mencionat Arafat. Com sol ser habitual en els programes de la televisió palestina, per a retransemetre aquests libels i aquestes mentides es van valdre cínicament de nens i els destinataris eren també els nens, ja que les imatges són de programes infantils. La meva pregunta és: Com pot l´ANP presentar-se davant de l´opinió pública internacional com un govern desitjós de la pau i moderat si al mateix temps que negocia amb el govern Netanyahu adoctrina a la pròxima generació de palestins en el pur odi anti-israelià i anti-jueu? L´ANP representa el cinisme en estat pur pel seu doble llenguatge i per les seves accions en favor del terror al mateix temps que parla de pau. Ambues coses son incompatibles, no en tinc cap dubte. Tanmateix la diplomacia europea està massa enfeinada en mantindre les seves bones relacions amb la Lliga Àrab i amb l´OPEP com per a adonar-se´n.

Fuente -- Font: Palwatch.org

Arxiu del blog