Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 17 de novembre del 2010

Votar (a Montilla) es como tener un orgasmo -- Votar (a Montilla) és com tenir un orgasme

Ya me lo figuraba, no me coge por sopresa. Imaginaba que esta campaña electoral iba a tener muchas operaciones de marketing político y poco debate o explicación de sus programas por parte de los partidos políticos a sus ciudadanos. Pero se están pasando mucho, nos toman por gilipollas funcionales. Vean una muestra. Las juventudes del PSC (la filial del PSOE en Catalunya) sacan un video electoral en el que comparan votar a Josep Montilla con tener un orgasmo. Por favor, entiendo que se planifiquen campañas de marketing político atractivas para atraer votantes pero otra cosa es que nos tomen por gilipollas.

En català: ja m´ho esperava i no m´agafa pas per sopresa. Imaginava que aquesta campanya electoral tindría moltes operacions de marketing polític i un escàs debat ideòlogic o de presentació dels programes polítics dels principals partits davant dels ciutadans. Però s estan passant de llestos, ens estan prenent per gilipolles funcionals. Vegin una mostra. Les joventuts del PSC han elaborat un video on comparen tenir un orgasme amb votar al seu candidat, Josep Montilla. Per favor, una miqueta de serietat. Entenc que en una campanya electoral el marketing polític jugui el seu rol per a atreure votants, però una altra cosa molt diferent és que ens preguin per gilipolles.

Arxiu del blog