Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 17 de novembre del 2010

los intelectuales del PP y su machismo sin complejos -- els intelectuals del PP i el seu masclisme sense complexes

Ahora hace poco más de diez años, de cara a las elecciones generales de Marzo del 2000, el entonces presidente del gobierno José María Aznar anunció su cacareado giro al centro. Sobre el papel, el PP se mostraba como un partido de centro, moderno y a la europea, dejando de lado el ideario de derecha pura y dura que había caracterizado a AP durante la transición y los años ochenta. Sin embargo, diez años más tarde ¿podemos considerar al PP como un partido centrista y moderno? Mi respuesta es que no. Rajoy amenaza con cargarse las medidas sociales de Zapatero, como el matrimonio homosexual, y su partido en Catalunya no duda en azuzar un discurso xenófobo para ganar votos en las próximas autonómicas del 28-N. El PP sigue siendo un partido de derecha pura y dura (al más puro estilo AP) aunque intente vendernos una imagen más centrista de cara a ganar votos a costa de UPyD, Ciutadans o el ala más centrista del PSOE. De hecho, sus intelectuales afines no dudan en defender un rancio machismo, con resabios de nacional-catolicismo franquista, siempre que tienen la ocasión ante una cámara de Tv. Si hace unas semanas era Sánchez Dragó quien fardaba de haberse pasado por la piedra a dos lolitas japonesas, esta semana han sido las declaraciones de Salvador Sostres, tertuliano del programa "Alto y Claro" presentado por Isabel San Sebastián en Telemadrid, que afirmaba sus preferencias sexuales por las "teenagers" de entre 17 y 19 años y alababa sus cualidades:
"Esas vaginas que aún no huelen a ácido úrico, que están limpias... que tienen ese olor a santidad de primer rasurado, que aún no pican... dulces como lionesas de nata y con carnes que rebotan".

Clarito, clarito. Esos son los intelectuales afines a la derecha del PP, amantes de copular con lolitas japonesas de trece años y de cepillarse a jovencitas adolescentes. Machismo sin complejos y con dos cojones en los medios televisivos afines al PP de Esperanza Aguirre. ¿Y esta gente pretende que nos creamos que son de centro?

En català: ara fà poc més de deu anys, de cara a les eleccions generals de Març del 2000, José María Aznar va anunciar el gir centrista del seu partit. Sobre el paper, el PP ens oferia una imatge de partit modern, de centre i a la europea, desmarcant-se del ideari de dreta dura que havia caracteritzat a AP durant la transició i els anys vuitanta. Tanmateix, a deu anys vista, podem considerar al PP com un partit de centre? personalment, penso que no. Rajoy amenaça amb carregar-se la política social del PSOE, especialment el matrimoni homosexual, i el seu partit a Catalunya no dubta en utilitzar un missatge xenòfob amb els emigrants per a guanyar vots de cara a les eleccions autonòmiques del 28-N. Per tant, el PP continua sent un partit de dreta pura i dura (al més pur estil AP) encara que intenti vendre-n´s la moto del contrari per a sumar vots a costa d´UPyD, Ciutadans o del al.la més centrista del PSOE. De fet, els intelectuals afins al PP no dubten en deixar anar els seus exabruptes masclistes que sempre que es posen davant d´una camera de televisió. Si fà algunes setmanes va ser Sánchez Dragó qui fardava d´haver-se pasat per la pedra a dues "lolites" japoneses de 13 anys, aquesta setmana ha estat Salvador Sostres qui ens ha parlat de les seves preferències sexuals al programa "Alto y Claro" de Isabel San Sebastián a Telemadrid, on afirmava que li agradava copular amb "teenagers" d´entre 17 i 19 anys degut a les seves "tendres qualitats":

"Esas vaginas que aún no huelen a ácido úrico, que están limpias... que tienen ese olor a santidad de primer rasurado, que aún no pican... dulces como lionesas de nata y con carnes que rebotan".

Més clar, l´aigua. Aquests són els intelectuals de dretes afins al PP, amants de copular amb lolites i amb jovenetes adolescents menors de vint anys. Masclisme sense complexes als mitjans televisius del PP d´Esperanza Aguirre. I aquesta gent pretèn que ens creguem que són un partit de centre?...

Arxiu del blog