Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 21 d’agost del 2008

Nuevos libelos antisemitas de la prensa oficial palestina: las superratas -- nous libels antisemites de la premsa oficial palestina: les superrates

Estimados lectores:

La prensa oficial de la ANP vuelve a la carga y de nuevo publica libelos antisemitas con el fin de desprestigiar y criminalizar a Israel ante la población palestina. En esta ocasión se trataría de una conspiración de los colonos israelíes de Jerusalén este que, con el objetivo de aterrorizar a la población árabe - palestina y así forzarla a abandonar la ciudad, supuestamente habrían lanzado en los barrios árabes unas ratas superresistentes, capaces de resistir a los raticidas, de gran tamaño y ferocidad, e incluso capaces de amedrentar y asustar a los gatos.


De nuevo las autoridades palestinas, mediante libelos, inculcan el odio de su pueblo hacía los judíos y el estado de Israel. Y yo me pregunto: ¿es esa la postura que debería asumir un partner para la paz?. A buen entendedor, pocas palabras bastan.




En català: la premsa oficial de l´ANP torna a la carrega i recentment ha publicat nous libels antisemites amb el fi de desprestigiar y criminalitzar a Israel davant de la població palestina. En aquesta ocasió es tractaría d´una conspiració dels col.lons israelians de Jerusalem est que, amb la finalitat d´atemoritzar a la població palestina y forçar-la a marxar, suposadament hauría llençat contra els barris árabs unes rates superresistents, inmunes als raticides, de gran tamany i ferocitat, fins i tot capaces d´espantar als gats.

De nou, les autoritats palestines, mitjançant libels, inculquen al seu poble l´odi contra els jueus i contra l´estat d´Israel. I jo em pregunto: És aquesta la postura que ha de tenir un partner per a la pau?. A bon entenedor, poques paraules li fan falta.

8 comentaris:

Fer Nando ha dit...

Home, que dius, libelos antisemitas?? Res, res, no és terrorisme, és resitencia...

Fer Nando ha dit...

I mira tu, també a l'Estat espanyol hi ha cosetes. Quina diferència amb aquesta decissió, no creus?...

Jaume ha dit...

amic fer, tens raó. De nou doble raser, en aquest cas de l´esglèsia catòlica. És mantenen tranquilament els libels antisemites - com el del Monaguillo Santo Domingo del Val - tot i ser falsos i s´elimina de qualsevol sant tot signe que soni bel.ligerant per a no disgustar a la comunitat musulmana i evitar acusacions d´Islamofòbia.
Salutacions!

Jaume ha dit...

A més a més, amic fer, el mite del poble jueu com a poble deïcida per ser el culpable de la mort de Jesús segueix ben vigent a la ideología cristiana catòlica. Fà poc més d´un mes ho vaig llegir en un llibre de religió catòlica per a alumnes de primer d´E.S.O. El llibre era del Editorial Edebé i en el tema dedicat a la mort de Jesús tornava a repetir el mite de que, seguint les indicacions dels membres del Sanedrí, el poble (jueu) de Jerusalem va demanar a Pilat que Jesús fós condemnat a Mort i que s´alliberés a Barrabás. Per tant, en un llibre de text de religió catòlica editat fà pocs anys es torna a caure amb el mite del poble jueu com a poble deïcida i culpable de la mort de Jesús.

Tot i què Joan Pau II i abans durant el concili Vaticà II ja havien rectificat i havien demanat perdó per l´antisemitisme de l´esglèsia, vist lo vist, només es devia tractar d´un acte de cara a la gal.leria. Vergonyós!

Fer Nando ha dit...

És que en realitat, qui vulgui trobar fonts del supossat deicidi dels jueus, només les trobará a la biblia cristiana. Segons estudis, la descripció del sistema judicial jueu de l'època no te res a vore amb les evidències historiogràfiques. Per altra banda, els verdaders assasins de Jesus, els romans, van trobar-se que són ells mateixos els assasinos del seu deu, i per eixe motiu van inventar-se que els jueus els van demanar fer-ho. Patètic...

Per altra banda, i prou off topic, vas llegir aquesta noticia? Tic clar que libertaddigital.com no te la major credibilitat del mon (i penso que Antonio Robles tampoc), però si és literal la cita, és increible:

"No sería necesario impartir clases en español en Cataluña. Lo más normal es que en el país se pueda vivir íntegramente en catalán, porque no es una lengua de segunda".

Quina vergonya, no? Tot sigui pels diners públics dels nacionalistes, eh?

Salutacions cordials.

Jaume ha dit...

Acabo de llegir el link. No tinc ni idea de si la cita pot ser certa. Possiblement ho sigui i és una cita patètica, però dins d´ERC hi ha molta gent que defensa el bilingüísme en una hipotètica Catalunya independent. Alguns cops ho he parlat amb amics meus independentistes i la majoria hi estan d´acord. De totes maneres crec que Libertad Digital i els medis de comunicació de l´anomenada "Brunete Mediática" (L.D., El Mundo, La Razón, La COPE,...) aprofiten qualsevol oportunitat per a criminalitzar als nacionalismes periferics, especialment el Basc i el Català. Encara recordo a Federico Jiménez Losantos dient que el tripartit eren "nazionalsocialistas" i comparant a polítics de la talla de Pasqual Maragall amb un borratxo o amb un nazi. Salutacions!

Fer Nando ha dit...

De tota manera, Antonio Robles barratja mentides amb veritats, perquè la cita no diu exactament ho que ell diu que diu. La interpretació de Antonio Robles és:

"Ha soltado la criatura que el castellano no debería enseñarse en Cataluña"

d'aquesta frase:

"No sería necesario impartir clases en español en Cataluña. Lo más normal es que en el país se pueda vivir íntegramente en catalán, porque no es una lengua de segunda"

i no es desprén d'eixa frase que no caldria ensenyar castellà (ho que seria una animalada, ho digui qui ho digui), sinò que diu no no caldria ensenyar EN castellà, que és una cossa massa diferent com per a que un polític (qualsevol) ho confongui, salvo que la intenció d'Antonio Robles sigui confondre al personal (ho que és evident: és un polític).

les paraules citades segueixen sent , com poc, molt discutibles, però no són l'animalada que Antonio Robles pretén que siguin.

Salutacions cordials

Jaume ha dit...

Amic fer, tens raó, no hi havia caigut. Encara que desafortunada,la cita no té el sentit que Robles li dóna. De fet, una mostra més de la tònica habitual de la "Brunete Mediática". A més a més, ara amb el tema de la negociació entre el PSOE i el tripartit - CIU del finançament de l´estatut ja tindrán nova munició per a la seva campanya de demonització del nacionalisme català. Salutacions!

Arxiu del blog