Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dissabte, 30 d’agost del 2008

Hamas recluta a mujeres para atentados suicidas -- Hamas recluta a dones per a atemptats suïcides

Estimados lectores:
Con videos propagandísticos como éste, el Hamas está reclutando a mujeres para el Yihad y para realizar atentados suicidas contra inocentes civiles israelíes. Vergonzoso, el Hamas no sólo promueve el terrorismo sino también el adoctrinamiento sectario y un total desprecio por la vida humana, incluso la de su propio pueblo.
En català: amb vídeos propagandistics com aquest, el Hamas està reclutant dones per al Yihad y per a cometre atemptats suïcides contra innocents civils israelians. Es vergonyós, el Hamas no solament promou el terrorisme sinó també l´adoctrinació sectaria i un total despreci per la vida humana, inclús la del seu propi poble.

Arxiu del blog