Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dissabte, 30 d’agost del 2008

Vuelvo a Granada -- Torno a Granada

Estimados lectores:
Mañana me vuelvo a Granada. En principio, podía estarme unos días más en mi casa pero quiero ponerme fuerte con la tesis y además realizar unos cursos de orientación laboral que ofrece la universidad para licenciados. A ver si también consigo hablar con la profesora de Hebreo Moderno I para asistir a sus clases como oyente el próximo curso. A ver si logro resolver esos temillas y encaro el nuevo curso con buen pie.
En català: benvolguts lectors, demà retorno a Granada. En realitat, podría haver-me estat un dies més a casa meva però tinc ganes de posar-me de valent amb la tesis i a més a més vull realitzar uns cursos d´orientació laboral que ofereix la Universitat. També m´agradaría poder parlar amb la profesora d´hebreu modern I per a demanar-li si podria asistir a les seves classes. A veure si d´un cop aconsegueixo començar el curs amb bon peu.

Arxiu del blog