Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 28 de juliol del 2008

Samir Kuntar: Mataré a más israelies -- Samir Kuntar: Mataré a més israelians

El sanguinario asesino y terrorista libanés Samir Kuntar fue recibido como un héroe en el Libano hace un par de semanas, tras ser liberado por el gobierno israelí en el contexto del último canje de terroristas del Hezbollah para lograr recuperar los cuerpos de los soldados Eldad Reguev y Ehud Goldwaser, secuestrados por la organización terrorista chi´ita libanesa hace un par de años. Pues bien, lo primero que dijo el brutal asesino Kuntar es que quería volver a enfrentarse a los israelíes participando en las "acciones militares de la resistencia" - léase matar a inocentes e indefensos civiles en operaciones terroristas en Israel - y que su deseo era matar a más israelíes si se le presentaba la oportunidad. Podéis ver una recopilación de sus declaraciones al canal de TV de Hezbollah, Al Manar, y a otras televisiones libanesas aquí.
Volvemos al tema de siempre. Los políticos del mundo árabe - en este caso Fuad Siniora - han vuelto a demostrar que lo importante no es el estado palestino, ni combatir el "imperialismo", sino que lo importante es manipular demagógicamente a sus poblaciones locales con la excusa de la causa palestina - una estupenda cortina de humo para desviar los problemas internos - y hacer de la Palestina del mandato británico un territorio "judenrrein". Sólo así puedo entender que el gobierno libanés, enfrentado al Hezbollah en los últimos años, recibiese al asesino despreciable como un héroe nacional y Siniora decretase tres días de fiesta nacional.
Por último, desde aquí quiero mostrar tristeza y mi más profundo pesar porque los soldados capturados por Hezbollah en el 2006, Ehud Goldwaser y Eldad Reguev, no pudieron regresar vivos a sus hogares y sólo pudieron hacerlo en negros ataúdes. Esperemos que imágenes tan tristes como esas no vuelvan a repetirse.
En català: el sanguinari terrorista, assassí i criminal libanès Samir Kuntar va ser rebut com un heroi nacional al Liban després de ser alliberat pel govern israelià en el darrer intercanvi de presoners amb el Hezbollah per tal de recuperar els cadavers dels soldats israelians Ehud Goldwaser y Eldad Reguev, segrestats al 2006 per l´organització terrorista xi´ita libanesa.
El brutal assassí Samir Kuntar va afirmar en diversos mitjans de comunicació libanesos que no es penedeix de res del que va fer i va assegurar que vol tornar a participar en accions militars de la "resistència". En efecte, va asegurar que si te l´ocasió, tornarà a matar més israelians. Aquí podeu veure un video amb algunes de les seves declaracions.
Els governs del món árab - en aquest cas Fuad Siniora - han demostrat de nou la seva incapacitat i falta de voluntad per a combatre la judeofobia als seus païssos i ens han mostrat de nou que l´objectiu no es assolir un estat palestí mitjançant la negociació amb Israel, sinó manipular a les seves poblacions locals amb l´excusa de la causa palestina - un bon cap de turc per a desviar l´atenció dels seus problemes interns - i aconseguir una palestina judenrrein. Nomès desde aquestes premises puc entendre que el govern libanès, enfrontat al Hezbollah durant els darrers anys, permeti al Hezbollah muntar tota la parafernalia entorn als terroristes alliberats i rebi a un despreciable criminal com un heroi amb tres dies de festa nacional inclosos.
Per últim, desde aquí vull expresar la meva tristesa i el meu més profund pesar perquè els dos soldats israelians Eldad Reguev i Ehud Goldwaser no van poder tornar a casa vius i ho van haver de fer en negres tauds. Esperem que mai més haguem de veure unes imatges tan tristes i esfereïdores.

1 comentari:

Fer Nando ha dit...

No puc estar més d'acord amb tu.

Arxiu del blog