Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 17 de juliol del 2008

Oleada de divorcios por un culebrón turco -- Onada de divorcis per un "culebrón" turc.

Estimados lectores:
¿Recordáis la fiebre de los culebrones que se dio en España a inicios de los años 90 con telenovelas como "Cristal", "La dama de Rosa" o la "Loba Herida"? - Pues resulta que ahora una fiebre similar se viene dando en los países árabes de Oriente Medio, con unas consecuencias fatales para muchos matrimonios. ¿El culpable de esta situación? - Kivan Taglitug, el protagonista de un culebrón turco llamado "Nur", que hace furor entre las feminas de países como Libano, Jordania o los estados del golfo pérsico. Según informa la prensa árabe, muchos maridos celosos no dudan en divorciarse de sus esposas ante la pasión que genera el rompecorazones turco. Lo podéis leer aquí.
En català: Recordeu la febre de les telenovel.les que es va produir a Espanya a inicis dels anys 90 amb series com "Cristal" o "La Dama de Rosa"? - Doncs, ara, una situació semblant s´està produïnt al món árab però amb conseqüències molt més tràgiques per als matrimonis. El culpable? - Kivan Tatlitug, el protagonista d´una teleserie turca (Nur) que a les darreres setmanes està causant furor a païssos com Jordania, Liban o els estats del Golf Pèrsic. Segons informa la premsa àrab, molts marits gelosos no dubten a divorciar-se de les seves esposes davant la passió que genera el trencacors turc. Ho podeu llegir aquí.

3 comentaris:

Fer Nando ha dit...

Yo he de dir que al llarg de la meva vida, vaig ver dos telenovèles: Xica da Silva y Yo soy Betty, la fea. En el primer cas, perquè va ser protagonitzada per aquest bombó de bellesa hipnotitzadora, i en el segon cas, perquè, realment, les parts de comèdia estàven molt bé fetas (ni punt de comparació amb la merda que van estrenar ací). Saluts!

Jaume ha dit...

Quan van estrenar "Cristal" o "La dama de Rosa" jo tenia uns deu u once anys jaja. No em vaig aficionar gaire als culebrons, només vaig veure Cristal i algún altre fet a TV3 com "El cor de la ciutat". Però tens raó, els culebrons que van estrenar aquí eren bastants patètics jajaja.

PD - doncs si que és molt guapa la xica de la foto, chapeau!. Salutacions!

Fer Nando ha dit...

Ara que em recorde, també vaig ver alguns "pocs" capitols d'una telenovèla protagonitzada per Thalia, que ara mateix no em recorde com es anomenaba.

Els motius: Els mateixos per a vore Xica da Silva (però, pobret de mi, Thalia no se nuava com si que ho feia la Xica da Silva)...

Arxiu del blog