Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 1 de juny del 2008

Judeofóbia en el correo Gallego. Israel: el IV Reich Sionista -- Judeofòbia al Correo Gallego. Israel: el IV Reich Sionista

Estimados lectores:
Me lo ha mandado un amigo al correo. Hay veces que la imbecilidad y el sectarismo de la prensa no tiene límites. Al más puro estilo Saramago, en un asqueroso artículo publicado en el periódico "El Correo Gallego", se compara a Israel con la alemania nazi y a Gaza con el Ghetto de Varsovia. El autor, Roberto Qumata, da muestras de su escasa catadura moral, al afirmar que Israel es el "IV Reich Sionista" y que pronto aplicará las leyes raciales de Nuremberg.
Desde mi blog quiero mostrar mi profundo pesar por el clima judeófobo que se está viviendo de nuevo en Europa. A veces creo que es como si hubiesemos retrocedido a la época del caso Dreyfuss o a las primeras décadas del siglo XX. La actual ola judeófoba, camuflada de supuesta crítica política al estado de Israel, es realmente alarmante y vergonzosa. Desde aquí todo mi cariño al estado de Israel y al pueblo judío. AM ISRAEL JAI, le pese a quien le pese.
Si queréis leer la notícia en Itón Gadol, clicad aquí.
En català: el sectarisme i la imbecilitat dels mitjans de comunicació en ocasions no ténen limits. Al més pur estil Saramago, En un festigós article publicat al diari "El Correo Gallego", es compara a l´estat d´Israel amb la alemanya nazi i a Gaza amb el Ghetto de Varsovia. L´autor, Roberto Qumata, dóna mostres de la seva escassa catadura moral i del seu flagrant antisemitisme amb afirmacions com que Israel és el "IV Reich Sionista" i que aviat aplicarà amb els palestins la legislació racial de Nuremberg.
Des del meu blog vull expressar la meva indignació per l´onada de judeofòbia que s´està vivint a Europa en els darrers anys, especialment desde l´inici de la segona intifada. Els europeos tornem a ensopegar amb els nostres errors, incapaços de corregir-los i, com si estessim a inicis del segle XX, la judeofòbia, camuflada de suposada crítica política al estat de Israel, torna a correr tranquilament pels carrers de les principals ciutats europees. Desde aquí tota la meva simpàtia cap al poble jueu i cap a l´estat d´Israel. Am Israel jai, li pesi a qui li pesi.
Si voleu llegir la notícia a la web Itón Gadol, Cliqueu aquí.

Arxiu del blog