Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 30 de maig del 2008

El muftí de Jerusalen y Hitler -- El muftí de Jerusalem i Hitler

Estimados lectores:

Por el buenismo acrítico pro-palestino de buena parte de la intelectualidad europea no se pone apenas hincapié en las relaciones existentes entre la Alemania nazi y el incipiente movimiento nacionalista árabe - palestino, pero es un hecho que no debe pasarse por alto. Os dejo con este interesante artículo que habla de las relaciones existentes entre Haj Amin Al-Hussaini, tío de Yassir Arafat y muftí de Jerusalen, con los nazis y con el propio führer. Lo podéis leer aquí.

En català: degut al bonisme acrític pro-palestí de bona part de la intelectualitat europea pràcticament s´ignoren les relacions existents entre el règim nazi alemany i l´incipient nacionalisme àrab - palestí. Avui us aconsello la lectura d´un interessant artícle que parla d´aquest tema, especialment de les relacions existents entre Haj Amin Al-Hussaini, oncle d´en Yassir Arafat i muftí de Jerusalem, amb els liders nazis i amb el propi führer. El podeu llegir aquí.


Font -- Fuente: Milim Cultural.

Arxiu del blog