Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 17 d’abril del 2011

No era un pacifista, era un antisemita y "tonto útil" del Hamas -- no era un pacifista, era un antisemita i "ruc útil" del Hamas.

Dejadme que sea duro. Cuando un individuo tiene una muerte injusta y trágica, como el reciente asesinato de Vittorio Arrigoni en Gaza por un grupo salafista opuesto a Hamas, durante los días siguientes en la prensa se suelen publicar panegíricos del fallecido, como este de Alberto Arce en El País. Sin embargo, Arrigoni no era un pacifista, no apoyaba una solución de dos estados ni una convivencia pacífica entre israelíes y palestinos en Oriente Medio. El exaltado "pacifista" fue a hacerle el juego al Hamas y con sus artículos en el periódico comunista "Il Manifesto" o en su propio blog personal criminalizaba a las IDF pero al mismo tiempo nunca condenó el lanzamiento de Qassamim contra la población civil israelí. De hecho, en su propia piel se tatuó la palabra árabe "Muqawama" (resistencia) dejando bien clarito que apoyaba el terrorismo del Hamas contra la población civil israelí y precisamente por eso los lideres del Hamas le permitían vivir en Gaza, porque lo veían como un tonto útil para su causa.

Català: deixeu-me que sigui dur. Certament quan un individu pateix una mort injusta i tràgica, com la de Vittorio Arrigoni a Gaza assassinat per un grup salafista oposat al Hamas, sol ser habitual que durant els dies següents a la premsa es publiquin panegírics del finat, com per exemple aquest d`en Alberto Arce al País. Tanmateix, cal dir la veritat per dura que sigui. Arrigoni no era un pacifista, no donava suport a la solució de dos estats ni apostava per una convivència pacifica d`israelians i palestins a l`Orient Mitjà. Arrigoni va anar a Gaza per a fer-li el joc al Hamas i així ho va fer als articles que va publicar al diari comunista "Il Manifesto" o als escrits del seu blog personal, on deshumanitzava i criminalitzava a les IDF però mai va condemnar el terrorisme del Hamas, com el fet de disparar desde Gaza Qassamim o altres míssils, contra la població civil israeliana. De fet, a la seva pròpia pell es va tatuar la paraula àrab "Muqawama" (resistència) posant a simple vista de la gent el seu suport als atacs terroristes contra els civils israelians i justament per això els líders del Hamas li van permetre viure a Gaza, perquè el veien com un ruc útil per a la seva causa.
"

Arrigoni no era un pacifista, era un activista; sus fines no eran humanitarios sino políticos y de apoyo al Hamas; no era un pacifista pues para los israelíes sólo deseaba un tipo de paz: la paz de los cementerios.

En català: Parlant clar: Arrigoni no era un pacifista, era un activista; la seva tasca a Gaza no era humanitària, sinó política de suport al Hamas; I no era un pacifista, doncs la única pau que desitjava pels israelians era la pau dels cementiris.


Actualización: en su página personal de Facebook, Vittorio Arrigoni tenía colgada una imagen donde podía leerse en un pequeño cartel: "Aquí no son bienvenidos ni los perros ni los israelíes", que él mismo tradujo al italiano "Vietato l`ingresso a cani e israeliani". Por tanto, Arrigoni no sólo era un tonto útil del Hamas de extrema izquierda occidental sino también un antisemita declarado.



Actualització: a la seva página de Facebook, Vittorio Arrigoni tenia penjada una imatge d`una publicació en àrab on es podia llegir en un cartell: "Aquí, els gossos i els israelians no són benvinguts", que ell mateix va traduir a l`italià: "Vietato l`ingresso a cani e israeliani". Per tant, Arrigoni no només era un ruc útil d`extrema esquerra per al Hamas sinó també un antisemita declarat.

Font -- Fuente: Elder Of Ziyon.

8 comentaris:

A. ha dit...

Interessant la teva nota; breu, concisa i clara. Estic totalment d'acord amb tú: no era cap pacifista.

Per cert, què és això del premi APACHE? A la foto del premi hi surt un helicòpter força agressiu. No ajuda a la causa israeliana que s'atorgui un premi amb nom de bèstia bèl·lica a un blog pro-israelià i, pel que m'ha semblat, més a favor d'una solució pacífica que d'una solució marcial.

A.

Jaume ha dit...

Benvolgut A., Vittorio Arrigoni no només no era un pacifista sino que era un antisemita, un antisemita d`extrema esquerra capaç de penjar a la seva página de Facebook la portada d`una revista àrab on a la imatge és pot llegir en un cartell en anglés: "prohibida l`entrada als gossos i als israelians".

El premi va ser un regal del meu amic Ariel Kanievsky, l`autor del blog "Acción por Israel" i el vaig rebre ara fa uns anys. En realitat és una cadeneta de premis que es van otorgant els bloggers. El vaig penjar per cortesia. Jo sóc partidari d`una solució de dos estats i d`una convivència pacifica entre israelians i palestins. Salutacions!

Jaume ha dit...

El link amb la imatge que abans mencionava de la página de Facebook de Vittorio Arrigoni (QEPD): http://www.facebook.com/photo.php?fbid=393155085451&set=pu.290463280451&type=1&theater

Anònim ha dit...

sense la "bèstia bel.lica", la bèstia àrab ja hauria solucionat això fa temps. aShem beneeixi a Tzahal.

A. ha dit...

Si jo tingués un blog i em donessin un premi que, a més, vingués d'un amic, també el penjaria per cortesia.

Tampoc sóc un idealista que pensa que amb una floreta a la mà s'evitarà la rebuda de cents de cohets setmanals.

Simplement m'ha xocat perquè entre la realitat israeliana i la percepció que se'n té especialment a Espanya, hi ha un gap molt gran i penso que la imatge del premi no ajuda a eliminar el gap. No sé, potser seria millor posar-hi una estrella de David o una menorà. Li ho proposaré a l'Ariel K.

A.

Jaume ha dit...

Benvolgut A., crec que l`Ariel ja va treure fa temps del seu blog tot un seguit de premis otorgats per altres bloggers amb un contingut bel.licista, com podía ser aquest "Premi Apache". Jo l`he canviat per un video de la meva ciutat favorita, Tel Aviv. Salutacions!

Hasbarats ha dit...

Totalment d'acord amb tu, Jaume. A més, creiem que al darrere hi ha històries creuades més encara més sòrdides. La pau tal com estan les coses és impossible.

Jaume ha dit...

Benvolguts Hasbara-ts, moltes gràcies!! He llegit el vostre escrit sobre l`afer Arrigoni i és genial, clar i rotund. Moltes felicitats!!

Arxiu del blog