Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 18 d’abril del 2011

La cara más brutal del multiculturalismo en Londres -- La cara més brutal del multiculturalisme a Londres

Un fenómeno del multiculturalismo que suele silenciarse porque no es políticamente correcto es la formación de nous "ghettos" en los nuevos barrios multiculturales de las capitales europeas. En esos nuevos barrios multiculturales, que en ocasiones coinciden con los antiguos barrios obreros o ciudades dormitorio próximas a nuestras grandes capitales, con una gran mayoría de población emigrante con orígenes y culturas muy diversas, grupos de fundamentalistas islámicos están coaccionando y amenazando a los colectivos que no les gustan: mujeres sin hiyab o burka, musulmanes laicos, gays, y en general a todos los que no piensan como ellos, con el fin de imponer su peculiar y fanática visión de la Sharia en esos lugares donde vivien y convertirlos en pequeñas islas de fundamentalismo, réplicas de Kabul o de Gaza, en el corazón de las capitales europeas. ¿Exagero? Pues leed este artículo del Daily Mirror que me ha enviado una amiga que vive en UK. Para acojonarse...

En català: un fenòmen del multiculturalisme que es sol silenciar perquè no és políticament correcte és la formació de Ghettos en els nous barris multiculturals de moltes capitals europees. En aquests barris, que en ocasions solen coincidir amb antics barris obrers o ciutats dormitoris pròximes a les nostres capitals, amb majorment una important població emigrant amb orígens i cultures molt diverses, grups de fonamentalistes islàmics estan coaccionant i amenaçant a dones musulmanes amb el cap descobert, musulmans no practicants, gais i en general a tothom qui no pensa com ells perquè s`adaptin a la seva peculiar interpretació de la Sharia o llei islàmica i convertir aquests espais on viuen en illes de fonamentalisme, en rèpliques de Kabul o Gaza, en les proximitats o el cor de les nostres capitals europees. Exagero? doncs llegiu aquest article del Daily Mail que m`ha enviat una amiga que viu a UK. Per a acollonir-se...

3 comentaris:

Hasbarats ha dit...

Cal que a Europa es legisli en un sentit inequivocament democràtic. I la democràcia comença pel respecte dels drets civils. Tolerar els intolerants acaba en una dictadura del caire que sigui. També a casa nostra s'està instal·lant aquesta llavor islamofeixista. Esperem que no sigui massa tard.

Anònim ha dit...

http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3479090

Rahola: "Tothom té por de parlar de l'islam, de parlar clar"

Pilar Rahola ens presenta el seu llibre "La república islàmica d'Espanya", una obra que és el resultat d'un llarg procés: "Fa 15 anys que m'estic interessant per l'islam a Espanya, sobretot a partir del cas de la dona. He acumulat informació durant deu anys". Rahola ha volgut deixar clar que "qui busca en aquest llibre el discurs més dolentista, d'agressió, odi i intolerància sobre una cultura o religió no el trobarà, perquè no és un llibre contra l'islam. Aquest és un llibre contra els misògins, els contaminadors de cervells i aquells que volen destruir el nostre estat de llibertat". "Tothom té por de parlar de l'islam, de parlar clar. Donem la mà a l'islam però no als integristes", ha remarcat.

Jaume ha dit...

Totalment d`acord. Fets com la tentativa de lapidació d`una dona a Valls per part d`uns salafistes, l`afer de Cunit amb la mitjancera social Fatima Ghailan o el fet de que els salafistes es facin amb el control de moltes mesquites del Baix Camp, l`Alt Camp o el Tarragonès són preocupants i una mostra del arrelament del fonamentalisme islàmic a casa nostra.

Arxiu del blog