Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 5 d’abril del 2011

El Baradei quiere guerra -- El Baradei quiere guerra

M. El Baradei, ex Director General de la Agencia Internacional de Energía Atómica, declaró ayer al periódico en lengua árabe "Al Watan" que en caso de un futuro ataque israelí sobre la franja de Gaza, él -como presidente del gobierno egipcio- abriría el paso fronterizo de Rafah y consideraría diferentes formas de llevar a cabo un plan de defensa árabe unificado de la Franja (Ynetnews). Es decir, que en caso de un nuevo conflicto entre Israel y la organización terrorista Hamas en Gaza, el principal favorito de la diplomacía europea y de la administración Obama para convertirse en el próximo presidente de Egipto y supuesto moderado no dudaría en enviar al carajo el tratado de paz y metería a su país en una nueva guerra contra Israel al ladito del Hamas y del Yihad Islámico palestino. Mi pregunta es: ¿dónde han visto la moderación de este tipo los lumbreras europeos y los asesores de la señora Clinton y de Obama?

En català: M. El Baradei, ex director general de l`Agència Internacional d`Energia Atòmica, va declarar ahir al diari en llengua àrab "Al Watan" que en cas d`un futur atac israelià contra la franja de Gaza, ell - com a futur president egipci- obriría el pas fronterer de Rafah i consideraría diferents formes per a implementar un plà unificat àrab de defensa de la franja. (Ynetnews). Amb altres paraules, el paio que es considerat com un moderat i el candidat preferit per a esdevindre el nou president egipci tant pels europeus com per l`administració Obama reconeix que en cas d`un nou conflicte entre l`excèrcit israelià i l`organització terrorista Hamas a Gaza, ell no dubtaría a enviar a can pistraus el tractat de pau i declararia una nova guerra amb Israel donant suport al Hamas i al Jihad Islàmic palestí. La pregunta que em faig és: on han vist la moderació d`aquest individuo els il.luminats europeus i els asesors de la senyora Clinton i d`en Barack Obama?

Arxiu del blog