Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 14 de febrer del 2011

Los Hermanos Musulmanes según sus propias palabras -- Els Germans Musulmans segons les seves pròpies palabras

Los miembros de la web Palestinian Media Watch han traducido del árabe al inglés la obra "El Yihad es el camino" de Mustafá Mashhur, lider de los Hermanos Musulmanes egipcios entre 1996 y 2002. En este enlace encontraréis algunos fragmentos referidos a las principales metas de la hermandad musulmana: la instauración de un estado islámico (léase fundamentalista islámico) en Egipto, el camino del Yihad para que el Islam predomine no sólo en los territorios del mundo islámico (Dar Al-Islam) sino en el mundo entero, o las obligaciones religiosas y militares del Yihad (entre ellas morir como mártir o Shahid). Me pregunto ¿dónde está la moderación de los Hermanos Musulmanes que tanto han elogiado nuestros medios durante las últimas semanas?


En català: els membres de la web Palestinian Media Watch han traduït de l`àrab a l`anglès l`obra "El Jihad és el camí" escrita per Mustafà Mashhur, lider dels germans musulmans egipcis entre els anys 1996 i 2002. En el següent link podreu llegir alguns fragments referits als principals objectius de la Germandat Musulmana: la instauració d`un estat islàmic (fonamentalista islàmic) a Egipte, el camí del Jihad per a que l`Islam predomini no sols en els territoris del món islàmic (Dar Al-Islam) sinó a escala mundial, o les obligacions religioses i militars del Jihad (entre elles, morir com a màrtir o "Shahid"). Ara mateix em pregunto on és la moderació dels Germans Musulmans que tant han mencionat els nostres mitjans durant les darreres setmanes?

Arxiu del blog