Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 6 de febrer del 2011

Assassinat de dues families coptes per Islamistes a Egipte -- Asesinato de dos familias coptas a manos de los islamistas en Egipto

Mientras nuestros medios de comunicación intentan convencernos de que Egipto se encamina hacía una democracia (como si se tratara de Suecia o Noruega...) y de que los Hermanos Musulmanes son pacificos, pragmáticos y moderados, los fundamentalistas islámicos no pierden el tiempo y masacran a todo aquel que tiene otro credo o que no comulga con sus ideas, como por ejemplo dos familias de cristianos coptos en el Alto Egipto.

En català: Mentre que els nostres mitjans de comunicació intenten de fer-nos creure que Egipte s`encamina cap a una democràcia (com si parlessim de Suècia o Noruega...) i de que els Germans Musulmans son pacífics, pragmatics i moderats, els fonamentalistes islàmics no perden el temps i van per feina, liquidant a tothom que pensa diferent o que tenen una religió diferent, com per exemple dues families de cristians coptes a l`alt Egipte.

Fuente--Font: Arutz Sheva News.

3 comentaris:

Hasbarats ha dit...

A veure quan triguen les nostres televisions a dir-ho. Si és que ho diuen!

Lior ha dit...

Veig que les teves prediccions van camí de fer-se realitat.

Mussolini a Jerusalem - Jaume Clotet Passeu de la il·lustració...

Jaume ha dit...

Benvolguts amics:

La cobertura que estan donant els nostres mitjans i els mitjans de l`estat espanyol a les protestes d`Egipte em treuen de polleguera. Ja n´hi ha prou de distorsionar els fets. Ara fa un mes, Mubarak era un "moderat" i en poc més de deu dies ha passat a ser un "dictador". Per altra banda, els germans musulmans, amb una ideologia fonamentalista islàmica que ha nodrit altres grups com Al-Qaida o el Jihad Islàmic, ara resulta que són pragmàtics i moderats, com si fossin socialdemòcrates suecs...

Lior, molt bó aquest article, llàstima que sigui una excepció...

Arxiu del blog