Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 10 de gener del 2011

¿protestas pacificas? (lanzando las piedras de la paz) -- protestes pacifiques? (llençant les pedres de la pau)

Normalmente, en los medios de comunicación españoles, se suele hablar de "protestas pacificas contra el muro" por parte de activistas palestinos en Bi`ilin (Cisjordania). Sin embargo, ¿son realmente protestas pacificas?. Ved el siguiente video y sacad vuestras propias conclusiones.

En català: normalment, als nostres mitjans de comunicació, es solen presentar les manifestacions d`activistes pro palestins a Bi`ilin, com a "protestes pacifiques contra el mur". Però, ho són realment? Mireu el següent video i treieu les vostres conclussions.

Fuente--Font: Arutz Sheva.

4 comentaris:

Hasbarats ha dit...

És un plaer entrar a la xarxa i capbussar-te en la teva pàgina. Ets un pencaire de veritat, un lluitador noble i generòs. Transmets orgull i coratge. Una abraçada, Company!

Lior ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lior ha dit...

Servidor ja ho comentat fotimer de vegades,això que dieu,capità Haddock,encara que amb altres paraules.Als comentaris el remeto.
M'adraden,per justíssimes i encertadíssimes,això si,les paraules lluitador noble i generós i transmissor d'orgull i coratge. T'haurem de fer una placa que t'ho recordi permanentment :-)).
Bé,:-)) però :-| De debò!
És la força del sionisme-heavy-vegetarià :-)))
Coneixes el títol de la cançó que canten els del video posterior al que enllaçes?

Jaume ha dit...

Benvolguts amics, moltes gràcies!! Em fareu posar vermell i tot :)
Modestament faig el que puc davant la desinformació existent als nostres mitjans, que tendeixen a oferir una versió acríticament pro palestina del conflicte. Moltes gràcies i genial la cançó dels manifestants pro-israelians, parlant de pau per a thothom. :) Una abraçada!!

Arxiu del blog