Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 11 de gener del 2011

El "Satánico" plan israelí (nuevos libelos palestinos) -- El "satànic" pla Israelià (nous libels palestins)

Durante los últimos días, los medios afines a la ANP han resucitado la vieja teoría conspirativa de que el gobierno israelí pretende destruir la mezquita de Al-Aqsa para construir el Tercer Templo judío. En este sentido podéis leer la traducción al inglés de los fragmentos de varios artículos recientes del periódico oficial palestino Al Hayat Al Jadida en el siguiente reporte de Palestinian Media Watch.

El uso de esa vieja teoría conspirativa no es nuevo y siempre es un "as en la manga" que se guardan los líderes palestinos de turno para incitar a su pueblo en actos de violencia anti-israelíes o anti-judías. De hecho, esa misma teoría fue utilizada por Hadj Amin Al-Husseini, el mutfí pro nazi de Jerusalén, para desatar los pogroms de 1929 (especialmente trágicos en Safed y en Hebrón) o por su sobrino, Yassir Arafat, en Septiembre del 2000 para desencadenar la mal llamada "II Intifada Palestina" tras negarse a firmar un tratado de paz definitivo con Ehud Barak en Camp David tres meses antes.



El único plan satánico que conoce el autor del blog es del grupo de heavy metal "Barón Rojo". Disfrutadlo -- L`únic pla satànic que coneix l`autor del blog és el del grup de heavy metal "Barón Rojo". Gaudiu-lo.


En català:
durant els darrers dies, els mitjans afins a l`ANP han ressuscitat la vella teoría conspirativa de que el govern israelià vol destruir la mesquita d`Al-Aqsa per a reconstruir el Tercer Temple jueu a Jerusalem. Ho podeu llegir al següent article de la web Palestinian Media Watch.

L`ús d`aquesta vella teoría conspirativa és un "as a la màniga" que es guarden els liders palestins quan els hi convé incitar al seu propi poble a la violència contra els civils israelians o jueus. De fet, aquest va ser el pretext emprat pel muftí pro nazi de Jerusalem, Hadj Amin Al-Husseini, per a incitar els pogroms de 1929 (especialment tràgics a Safed i Hebron) o pel seu nebot, Iassir Arafat, per a encetar la mal anomenada "II Intifada Palestina" al Septembre del 2000, després de negar-se a firmar un tractat de pau definitiu amb el govern israelià d`en Ehud Barak a Camp David tres mesos abans.

Arxiu del blog