Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 31 de gener del 2011

Odiamos a Mubarak y destruiremos a Israel -- Odiem a Mubarak i destruirem a Israel

Manifestantes cairotas entrevistados por la CNN afirman que odian a Mubarak porque su gobierno apoya a Israel y cuando este caiga su objetivo es la destrucción de Israel. Cada día veo más claro que en Egipto la caída de Mubarak, además de beneficiar quizás de entrada a oportunistas como El Baradei, no desembocará en elecciones libres y un gobierno democrático sino en un gobierno islamista directamente o con un gobierno de unidad nacional con una fuerte influencia de los Hermanos Musulmanes y un marcado carácter anti-israelí.



En català: manifestants cairotes entrevistats per la CNN afirmen que odien a Mubarak perque el seu govern dóna suport a Israel i que quan aquest caigui el seu objectiu será la destrucció d`Israel. Cada dia ho veig més clar. A Egipte, la posible caiguda del règim d`en Hosni Mubarak no desenvocarà en eleccions lliures i l`arribada de la democracia al país del Nil sinó més aviat en la formació d`un govern netament islamista o d`un govern d`unitat nacional amb una forta influència dels Germans Musulmans i un marcat caràcter anti-israelià.

Arxiu del blog