Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 6 de gener del 2011

Mentiras y catalanofobia. De vueltas a los boicots -- Mentides i Catalanofòbia. De nou, tornen els boicots

El nacionalismo español más centralista y agresivo vuelve a la carga, mintiendo y demonizando, para pedir el boicot a los productos catalanes. Lo podéis ver en el siguiente video. Ciertamente, que coman lo que les salga de sus cocidas pelotas, pero el problema lo tienen ellos en el sentido de que no les gusta la novia (el pueblo catalán, su lengua y su cultura) pero si les gusta la dote (Catalunya). Quizás va llegando el día en que la novia debería empezarse a plantear si le conviene continuar la relación con una pareja tan desconsiderada.

En català: el nacionalisme espanyol més centralista i agresiu torna a la càrrega, mentint i demonitzant, per a demanar el boicot als productes catalans. Ho podeu veure al següent video. Certament, que mengin el que els hi surti de les seves escalfades pilotes però el problema és seu i no del poble català en el sentit de que no els agrada la novia (el poble català, la seva llengua i cultura) però si els hi agrada la dot (el territori de Catalunya). Potser cal que la novia es plantegi si li convé realment continuar la seva relació amb una parella tan desconsiderada.

2 comentaris:

Jaume ha dit...

quien mejor expresó esta idea dentro del nacionalismo español fue el ex-presidente del Real Madrid, Santiago Bernábeu, quien en los años sesenta dijo: me gusta mucho cataluña a pesar de los catalanes.

Xavier ha dit...

Al vídeo només hi falta allò que els agrada tant de repetir: identificar el català com el jueu d'Espanya.

I la signatura final a càrrec de "Iberia Roja"? extrema dreta i extrema esquerra tornen a coincidir, i les coincidències són en judeofòbia i catalanofòbia.

Arxiu del blog