Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 20 de desembre del 2010

Sandro Rossell también decepciona a los culés israelíes -- Sandro Rossell també decepciona als culès israelians

el periodista y corresponsal del Mundo en Jerusalén, Sal Emergui, recoge en su blog la indignación existente entre los culés israelíes por la decisión tomada por la junta directiva de Sandro Rossell de "manchar" la camiseta del club "blaugrana" con el patrocinio de la organización "Qatar Foundation", la cara amable del fundamentalismo islámico qatarí.

En català: el periodista i corresponsal a Jerusalem del diari El Mundo, Sal Emergui, recull en el seu blog la indignació existent entre els culès israelians per la decissió presa per la junta directiva d`en Sandro Rossell de "tacar" la samarreta del club blaugrana amb el patrocini de "Qatar Foundation", la cara amable del fonamentalisme islàmic qatarí.

Arxiu del blog