Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 20 de desembre del 2010

la izquierda alemana y la española -- l`esquerra alemana i l`espanyola

Mientras que nuestra izquierda dedica monumentos conmemorativos a los participantes en la "Flotilla de la Libertad" y no pocos se embarcan en nuevas aventuras rumbo a Gaza, la izquierda alemana tiene una visión mucho más centrada y más crítica. Sirva de ejemplo el brillante artículo del periodista Karl Mauser, publicado el pasado mes de Agosto en el periódico "Jungle World" y traducido al español en el blog "Grieta en el Muro", acerca de las conexiones de la ong islamista IHH, la organizadora de la flotilla de la libertad, con grupos islamistas tanto turcos como internacionales (entre ellos el Hamas, of course) y con otros grupos filo fascistas y de extrema derecha.

En català: mentres que la nostra esquerra perd el seu temps dedicant monuments conmemoratius als participants de la "Flotilla de la Libertad" i no pocs s`embarquen en noves aventures rumb a Gaza, l`esquerra alemanya demostra tenir un més bon criteri i unes idees no tan dogmàtiques i més crítiques. Un bon exemple és aquest explèndit article del periodista Karl Mauser, publicat al diari Jungle World el passat mes d`Agost i traduït a l`espanyol al blog "Grieta en el Muro", sobre les vinculacions de l`ong islamista IHH, l`organitzadora de la flotilla, amb diverses organtizacions islamistes tant turques com internacionals (entre elles el Hamas, of course) i amb altres grups filo feixistes i d`extrema dreta.

Arxiu del blog