Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 19 de desembre del 2010

Hamas odia también a los comunistas -- Hamas odia també als comunistes

Hamas nos envió una nueva muestra de odio en un video en el que pide a Allah que extermine a los judíos, a los cristianos y... ¡a los comunistas! Si, si, a los comunistas y a sus seguidores, es decir, a la gente de izquierda, para entendernos, por ateos. A mi no me sorprende, pues conozco bien el destino de la gente de izquierda en países gobernados por los islamistas (como por ejemplo el triste fin de los miembros del Tudeh en el Irán de Jomeini), pero ¿qué pensarán ahora muchos izquierdistas españoles que se han comportado como tontos útiles del Hamas durante los últimos años, especialmente en las manifestaciones pseudo pacifistas durante la operación anti-terrorista "Plomo Fundido" hace dos años? Sabedlo chavales, por muy pro palestinos y antisionistas que os declaréis, el Hamas también quiere vuestra muerte.



En català: Hamas demana en un video a Allah que extermini als jueus, als cristians i... als comunistes!!. Si, si, als comunistes, com en Josep Nuet per exemple, per ateus. A mi no em sorprèn. Com a historiador, em conec bé el destí dels comunistes i socialdemòcrates en països governats per fonamentalistes islàmics (com per exemple el trist fi dels membres del Tudeh a l´Iran de Jomeini), però què pensaran ara molts esquerrans catalans i de la resta de l´estat espanyol que durant els darrers anys s´han comportat com a rucs útils del Hamas, especialment en les manifestacions pseudo pacifistes organitzades per tota la geografía de la "pell de toro" durant l´operació anti-terrorista "Plom Fós" d`ara fa dos anys? Ho sento nanos, per molt antisionistes i pro palestins que us declareu, el Hamas també desitja la vostra mort.

5 comentaris:

Lior ha dit...

No t'amoïnis.Ho faran.No sé com,però ho faran.L'odi ensordeix i encega. Ells en són la prova vivent. Diu la dita;A palabras necias oidos sordos,oi?.Doncs potser hauriem de capgirar-ho; A palabras sordas oidos necios.Mira que hi han posses que costen de mantenir,eh!?

Jaume ha dit...

jejeje moltes gràcies, Lior. La teva resposta és la millor de les opcions :)

Goelet ha dit...

La izquierda europea sufre del sindrome de la mujer maltratada que defiende a su maltratador.

Lior ha dit...

Per si no se m'ha entès,quan dic: A palabras sordas oidos necios,ho faig referint-me a la actitud dels comunistes respecte a Hamas i companyia.

Jaume ha dit...

jejeje, Lior, m`havia aplicat la teva frase a mi mateix com a simpatitzant d`esquerra, encara què no comunista.

Arxiu del blog