Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 1 de novembre del 2010

La UE financia un videojuego con un marcado carácter anti-israelí -- La UE financia un videojoc amb un marcat caràcter anti-israelià

La ONG israelí, Guisha, fundada en el 2005 y cuyo objetivo es "asegurar la movilidad de los palestinos" ha creado un videojuego en línea por Internet, Safe Passage, donde se da a entender que Israel viola los derechos humanos con su política fronteriza de "separación con los palestinos". Este videojuego, cuyo objetivo es la deslegitimación de Israel, está financiado por la New Israel Fundation, la UE, Noruega, Alemania, Holanda o Irlanda entre otros.

Una nueva muestra del doble rasero de la UE. Por un lado, afirman querer ser un mediador válido entre israelíes y palestinos en el marco de las negociaciones de paz, pero, por el otro, se dedican a financiar a Ong y proyectos con un marcado carácter anti-israelí.

En català: l´ONG israeliana, Guisha, fundada al 2005 i que indica tenir com a objectiu "assegurar la mobilitat dels palestins" ha creat un vídeojoc en línea per la red, Safe Passage, on es dóna a entendre que Israel viola els drets humans amb la seva política fronterera de "separació amb els palestins". Aquest vídeojoc, amb l´objectiu de deslegitimar a Israel, està finançat per la New Israel Fundation, la UE, Noruega, Alemanya, Holanda o Irlanda entre altres.

Ens trobem davant d´una nova mostra del doble raser de la diplomacia europea. Per una banda, els dirigents europeus afirmen que volen jugar un paper destacat com a mitjancers entre israelians i palestins en el marc de les negociacions de pau, però, per altra banda, es dediquen a finançar ong´s i qualsevol tipus de projecte amb un marcat caràcter anti-israelià.

Fuente -- Font: Europe-Israël.

Arxiu del blog