Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 14 de setembre del 2010

Volví -- de retorn --חזרתי

Hace un par de días regresé a España. Durante mi estancia en Tel Aviv he intentado acercar a los lectores de habla hispana y catalana una visión del conflicto israelo-palestino mucho más matizada, centrada y vista desde el terreno, desde el centro de Israel, que la visión políticamente correcta y europeísta que nos ofrece la prensa española. Si durante ese tiempo he conseguido mi objetivo, me doy por satisfecho.

¿Qué va a ser de mi futuro? ¿Qué va a ser de mi blog? todavía no lo tengo claro. Este blog lo creé hace dos años, cuando mi vida transcurría entre dos tierras, debido a mis estudios académicos en Granada. Sin embargo, ahora voy a instalarme en Catalunya y voy a intentar continuar mi tesis doctoral a distancia. Por lo tanto, de entrada, lo de entre dos tierras ya no está tan claro. Si he de ser sincero, siempre he temido que este momento llegara pero sabía que tarde o temprano tenía que pasar... Voy a intentar buscar trabajo aquí en Catalunya y haber que ocurre. De momento, me tomo unas vacaciones indefinidas en el blog, creo que él y yo lo necesitamos. Ahora que ya no voy a vivir entre dos tierras quizás necesite un lavado de cara y un replanteamiento. De momento, sólo me queda agradecer a mis lectores su fidelidad durante todo este tiempo. Muchas gracias!!

En català: fà un parell de dies vaig retornar a Espanya. Durant aquests gairebé dos mesos que he estat a Tel Aviv he intentat oferir una visió molt més matitzada i sobre el terreny, desde el centre mateix d´Israel, del conflicte israelo palestí que la visió políticament correcta i amb una visió clarament europeísta que ens ofereix la prensa espanyola. Si durant aquest temps he aconseguit aquest objectiu, em dono per satisfet.

Què serà del meu futur i del meu blog? Doncs no ho tinc clar. Vaig iniciar aquest blog ara fà més de dos anys, quan la meva vida transcorría entre dos terres degut als meus estudis de doctorat a Granada. Tanmateix, ara em toca torna a viure a Catalunya i provar de continuar la meva tesi doctoral a distància. Per tant. el titol d´"Entre dos Tierras" ja no està tan clar. Si he de ser sincer, sempre he tingut por de que aquest moment arribés, però per altra banda sabía que havia d´arribar... Ara intentaré trobar feina aquí a Catalunya i a veure que passa. De moment amb el blog, he decidit pendre vacances indefinides, crec que el blog i jo les necessitem. Al blog potser li vindría ver una nova rentada de cara i un replantejament. De moment, només em queda agrair als meus lectors tota la fidelitat que han tingut durant tot aquest temps. Moltíssimes gràcies!

2 comentaris:

Lior ha dit...

Anem a pams;
El teu ojectiu brillantment acomplert.Quedi dit i agraït.
Igualment brillant serà el teu futur,doncs a la brillantor del teu bloc hi has d'adjuntar la del teu curriculum que de ben segur és igualment brillant.
Els que ens quedarem una mica a les fosques serem nosaltres(Això és xantage emocional per fer-te sentir culpable...Que funciona?).
Ves-te'n de vacances,troba feina,
però "roda el món i torna al bloc-born","redecora'l",redirecciona'l.
Mentre decideixes què fas,però,
"eshano argo de vé en cuando, vale"?
Todà Rabà! Lehitraot!!

Jaume ha dit...

Lior, moltes gràcies a vosaltres!
sense lectors el blog no tindría el seu sentit de ser :). Espero poder millorar el blog i els seus continguts. mentres rumio introduir alguns canvis - com per exemple al títol- estaré a la guait sobre els temes de l´actualitat i espero poder seguir postejant, però potser no amb tanta freqüència com ho he fet fins ara.

Moltes gràcies per la vostra fidelitat al blog i espero poder seguir oferint una informació de qualitat sobre els temes d´actualitat, especialment els relacionats amb l´Orient Mitjà i amb Israel. Lehitraot!!

Arxiu del blog