Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 26 de setembre del 2010

las vueltas que da la vida... -- les voltes que dóna la vida...

Hace tres semanas estaba estudiando hebreo en el curso de verano intensivo del método Ulpán de la Universidad de Tel Aviv y ahora me encuentro en la Catalunya profunda recogiendo avellanas casi cada mañana en la finca de mi tio paterno y tirando curriculums por las tardes para encontrar trabajo en alguna académia, algo que no veo fácil para un licenciado en historia, con una experiencia laboral escasa (a excepción de los años que trabajé de camarero en el negocio familiar) y más con la actual crisis económica. Quizás, por mi formación académica, lo más razonable sería hacer oposiciones para dar clase en educación secundaria como profesor de Geografía e Historia, pero tras finalizar el DEA, empezar y medio naufragar con la tesis y estudiar hebreo en la facultad durante un par de años, me siento un pelín cansado mentalmente. Voy a darme un tiempo para seguir con la búsqueda de empleo, pero si en seis o nueve meses no he encontrado nada, me voy de España para trabajar fuera y este blog volverá a ser entre dos tierras.

En català: fà ara tres setmanes estava estudiant hebreu en un curs intensiu d´estiu al Ulpan de la Universitat de Tel Aviv i ara em trobo a la Catalunya profunda recollint avellanes gairebé cada matí a la finca de món oncle patern. A més, compagino aquesta "feina" amb la recerca de treball, especialment en acadèmies de repàs per a alumnes de primària o ESO, però veig difícil trobar feina per el context actual de crisi i perque desgraciadament no és una tasca senzilla sent un llicenciat en història sense gaire experiència laboral, tret dels anys que em vaig tirar treballant de cambrer al negoci familiar. Potser, per la meva formació acadèmica, el més raonable sería fer oposicions de secundària per a treballar com a professor de geografía i història, pero ara em trobo mentalment esgotat després d´acabar el DEA, començar i atrancar-me amb la tesi i estudiar amb moltes ganes hebreu durant dos anys a la facultat. Em vull donar un temps per a continuar amb la recerca de feina però si en sis o nou mesos no he trobat res, crec que marxaré al extranger per a treballar fora, potser així aquest blog tornarà a ser "entre dos tierras".

6 comentaris:

Lior ha dit...

Tant que m'agrada la incorrecció política i tant malament que sona a vegades.La Catalunya profunda!? Que busques feina a la brunete mediàtica?Homeeee! "La Catalunya interior".Que no és que soni molt bé,però almenys no fa de mal sentir.
Això vol dir que rondes pels voltants Reus? Podries quedar amb la Miraculosa,a veure si t'endolla en algun lloc...
Espero que trobis feina-amb endoll o sense-.
(D'això;que vol dir "juas,juas"?)

Jaume ha dit...

jajajajaja prenc nota :) A partir d´ara parlaré de la Catalunya interior.

Lior, has encertat! visc a Reus i gairebé cada matí vaig a plegar avellanes a Pradell de la Teixeta, un poblet petit que està tocant a Falset.

Trobar feina ho vec complicat perque em falta experiència... tret de cambrer, que m´hi vaig tirar un seguit d´anys treballant tots els estius jejeje.

Todah rabah pels ànims!

Juas juas, no vol dir res, es com una manera de riure un pèl irònica. Res. No facis cas, un dels meus "dejes". :)

Anònim ha dit...

Ni Catalunya profunda
Ni caverna mediàtica catalana...
Som l'hòstia consagrada!
xD

Jaume ha dit...

Bé, una noticia ilustrativa d´alguns trets caciquils a millorar a Reus:

http://www.cori.cat/index.php?command=show_news&news_id=449

Aparcar el cotxe per anar a esmorzar en un carrer peatonal (el carrer del Vent) és tenir una barra impresionant... :S

David ha dit...

Ánimo y se fuerte, tomes la decisión que tomes, eres una persona sensata e inteligente, será una decisión meditada y bien pensada, por lo que será una decisión correcta. Adelante y no te desanimes.

Jaume ha dit...

David, muchas gracias! :)

Arxiu del blog