Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 24 de setembre del 2010

Ahmadineyad se burla de Obama en la sede de la ONU -- Ahmadineiad s´en enfot del Obama a la seu de l´ONU

El dictador iraní, Mahmoud Ahmadineyad, ridiculizó a Barack Obama en su propia casa, al defender varias teorías conspirativas de autogolpe estadounidense en el 11-S desde la tribuna de la Asamblea general de la ONU en New York. Además, esta burla viene tras un nuevo ofrecimiento de diálogo expresado por la administración estadounidense acerca del programa nuclear del régimen iraní.

Si Obama es un presidente inteligente, tomará nota y se dará cuenta de que es imposible cualquier tipo de acuerdo con los fundamentalistas islámicos de Teherán. Ahmadineyad, al igual que el resto de su gobierno, no ve la posesión de bombas atómicas como un factor disuasorio o estratégico desde el punto de vista de las relaciones internacionales sino como cumplimiento de la voluntad divina para cumplir su misión: la aniquilación de Israel y la expansión de la revolución islámica primero por Oriente Medio y posteriormente por el resto del mundo. Estos objetivos fueron anunciados muchas veces por el Ayatollah Jomeini desde su toma del poder en Teheran en 1979 y pensar que Ahmadineyad va a querer renunciar a ellos a cambio de casi nada es autoengañarse y no querer afrontar la realidad.

En català: el dictador iranià, Mahmoud Ahmadineiad, va ridiculitzar a Barack Obama a domicili, al defensar varies teoríes conspiratives d´autocop nordamericà per a explicar els atemptats terroristes del 11-S desde la tribuna de l´Assemblea de l´ONU a New York. A més a més, aquesta burla es va produïr després d´una nova crida al diàleg de l´administració nordamericana per a tractar el programa nuclear iranià.

Si en Barack Obama és un president llest, s´en adonarà que és imposible qualsevol tipus d´acord amb els fonamentalistes islàmics de Teheran. Ahmadineyad, com bona part del seu govern, són fonamentalistes religiosos i no contemplen la posesió d´armes nuclears com un factor disuasori en les relacions internacionals, sinó com l´acompliment de la voluntat divina per a duur a terme la seva missió: l´aniquilació d´Israel i l´expansió de la revolució islàmica per tot l´Orient Mitjà en una primera etapa i per tot el mon a posteriori. Aquests objectius van ser anunciats molts cops per l´Aiatollah Jomeini i és ridicul pensar que Ahmadineyad voldrà renunciar-hi a canvi de gairebé res. No voler veure això és no voler afrontar la realitat.

Fuente -- Font: El País.

Arxiu del blog