Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 27 de setembre del 2010

L´ANP sigue adoctrinando a sus ciudadanos en el odio y en la violencia contra Israel -- L´ANP segueix adoctrinant en l´odi contra Israel als palestins

Un video musical que exalta la violencia contra Israel y el martirio como forma legítima de "resistencia" ha sido retransmitido en varias ocasiones en los últimos meses (la última el pasado Martes 21 de Septiembre) por los medios de comunicación palestinos afines a la ANP de Mahmoud Abbas. Una nueva muestra del doble mensaje de los palestinos dependiendo de su receptor: peace in english - por pura corrección política y para que no se corte el flujo de eurosubvenciones - y Yihad en árabe ante su propia sociedad.




En català: un video musical que exalta la violència contra Israel y el martiri com a forma legítima de "resistència" ha estat retransmès en varies ocasions en els darrers mesos (la darrera el passat Dimarts dia 21 de Septembre) pels mitjans de comunicació afins a l´ANP d´en Mahmoud Abbas. Una nova mostra del doble missatge dels liders palestins depenent del seu interlocutor: peace in english per pura correcció política (i per a evitar la fi de les generoses eurosubvencions) i Jihad en àrab davant de la seva societat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El pitjor es que tot això ho hauran après a l'escola "palestina". La causa "palestina" durarà el que duri l'Estat d'Israel.

Jaume ha dit...

Exacte! el nacionalisme palestí només neix per la confrontació amb Israel, per tant, això és també un handicap per a la signatura d´un tractat de pau perque voldría dir que si ho hi hà conflicte, els liders palestins haurien de reformular el seu nacionalisme i em sembla que encara no estan preparats o no volen fer-ho. Desgraciadament, hi hà conflicte per estona... :S

Arxiu del blog