Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 27 d’agost del 2010

Recordando a Isaac Rabin -- recordant a Isaac Rabin

Esta mañana me salí a dar una vuelta por el centro de Tel Aviv y estuve en la plaza Yitzakh Rabin, la antigua Plaza de los Reyes de Israel, donde fue asesinado el entonces presidente del gobierno israelí por un miembro de la ultraderecha, Yigal Amir, tras asistir a un acto a favor de los acuerdos de Oslo y de las negociaciones con la ANP de Yassir Arafat. En la foto podéis ver el monumento conmemorativo a Yitzjakh Rabin (Z"L).


En català: aquest matí he sortit a tombar pel centre de Tel Aviv i he estat a la Plaça Yitzakh Rabin, l´antiga Plaça dels Reis d´Israel, on va ser assassinat el llavors president israelià per un membre de l´ultradreta israeliana, Yigal Amir, després d´assistir a un acte favorable als acords de pau d´Oslo i de les negociacions amb l´ANP d´en Yassir Arafat. A la foto podeu veure el monument conmemoratiu en record d´en Yitzjakh Rabin (Z"L).

Arxiu del blog