Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 9 d’agost del 2010

חדר הפוך

Así de desordenado es mi compañero de cuarto aquí en los dormitorios. Esto es lo que yo llamo una habitación desordenada o "jeder hafug" en hebreo. No comment!!


En català: així de desordenat és el meu company d´habitació aquí a la residència del Campus Einstein a Ramat Aviv. Per molt que els hi dic que cal una mica d´ordre no hi hà manera. Això és el que jo dic una habitació desordenada o "jeder hafug" en hebreu.
No comment!!

PD - La habitación al menos está limpia porque servidor se toma la molestía de limpiarla dos o tres veces por semana (al igual que el resto del apartamento...) -- L´habitació al menys està neta perque el servidor que escriu es pren la molèstia de netejar-la al menys dos o tres cops per setmana (al igual que la resta del pis...).

4 comentaris:

Moré ha dit...

ahhahaha, s'us menjarà la "brossa" com segui així

Jaume ha dit...

Moré, té raó. La situació és crítica. Espero poder fer una bona neteja Divendres al matí xq no tinc classe :)

Lior ha dit...

Prova d'enviar-li la foto a la mama de la criatura? Ja veuràs com l'espavila! :-)))

Jaume ha dit...

jajajaja molt bo, Lior!!

Arxiu del blog