Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 14 de juliol del 2010

Granada -- Reus -- Tel Aviv

Estimados lectores:

Posiblemente en los próximos meses sufra un pequeño parón con el blog. Hace dos semanas abandoné Granada, ahora estoy en Reus y la semana próxima me voy a Tel Aviv para realizar un curso de verano de hebreo en el Ulpán de la Universidad de Tel Aviv. Voy a estar en Israel hasta casi mediados de Septiembre y no sé si allí voy a tener la oportunidad de postear. De todas formas, voy a intentar aprovechar estos últimos días antes de irme para seguir tratando temas de actualidad.

En català: després d´estar força temps sense fer cap entrada nova he d´afegir que posiblement durant els pròxims mesos aquesta tònica tingui continuïtat. Fà dues setmanes vaig abandonar Granada i ara estic a Reus però no serà per gaire temps. La setmana vinent marxo a Tel Aviv per a fer un curset d´estiu d´hebreu modern a l´Ulpan de la Universitat de Tel Aviv i tornaré d´Israel gairebé a mitjans de Septembre. No sé si allá disposaré de temps per a postejar, espero fer-ho, però mentrestant aprofitaré el temps al màxim per a continuar comentant noticies d´actualitat o altres anècdotes.

3 comentaris:

Fer Nando ha dit...

Que ho pasis molt bé a Israel, noi!

Jaume ha dit...

Gràcies Fer!!

Si puc provaré postejar desde Israel i penjar fotos de tots els viatges que faci. Tenia moltes ganes d´anar :)

Ariel Kanievsky ha dit...

Jaume, muchísima suerte en Israel. En estos momentos estoy temporalmente en Valencia, pero en breve regresaré a Israel. Si te aburres y quieres quedar, será un placer.

Arxiu del blog