Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 14 de juliol del 2010

Catalanofobia en la celebración de los seguidores de la "roja" en Barcelona -- Catalanofòbia en la celebració dels seguidors de la "roja" a Barcelona

Estimados lectores:

El pasado Domingo la selección española de fútbol hizo historia al proclamarse campeona del mundo en Sudáfrica tras derrotar a Holanda por un gol a cero en una final vibrante. Sin embargo, algunos energúmenos no estuvieron a la altura de las circunstancias y "celebraron" el título mundial de los hombres de Vicente del Bosque por las calles de Barcelona con la quema de senyeres (banderas catalanas) al grito de: "es polaco quien no vote". Aquí podéis ver las imágenes. (Por cierto, la mayoría de medios de comunicación han optado por hacer mutis por el foro y no mencionar esta quema "políticamente incorrecta". Ayer mismo, el Diari de Tarragona hablaba de los incidentes en Barcelona pero omitiendo este detalle de la quema de banderas catalanas y de insultos contra el pueblo catalán. Todo sea por la corrección política...)

En català: el passat Diumenge la selecció espanyola de fútbol va fer història al proclamar-se campiona del món després de derrotar en una vibrant final a la selecció holandesa. Tanmateix, alguns impresentables no van estar a l´alçada de les circumstàncies i es van dedicar a cremar senyeres per a "celebrar" la victòria de la "roja" pels carrers de Barcelona tot cridant "es polaco quien no vote es". Aquí podeu veure les imatges (per cert, aquestes imatges han estat silenciades per la majoría de mitjans de comunicació tant catalans com de la resta de l´estat espanyol. Ahir mateix, el Diari de Tarragona parlava dels incidents a Barcelona però ometent la crema de banderes catalanes. Tot sigui per la correcció política...)

Arxiu del blog