Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 29 de març del 2009

Libelo de sangre en Rebelión.org -- Libel de sang a Rebelión.org

Estimados lectores:

Estos muchachos tan "requteprogresistas" y tan "requteantirracistas" que editan la web Rebelion.org no dudan en difundir todo tipo de bulos antisemitas con el fin de lanzar paralelismos entre el estado de Israel y la alemania nazi. Su última basura publicada es esta, donde los proetarra - el artículo es de Gara - Alberto Pradillo y Aritz Intxusta, indican que en Israel se valora a sus ciudadanos según su sangre, indicando que esos malvados israelies tiraron a la basura las donaciones de sangre de los judíos Falasha etiopes y sudaneses en 1996 y bla, bla, bla...

Pues bien, vaya un estado racista que salva del exterminio a los judíos etiopes mediante las operaciones Salomón y Moisés en los años 80 e inicios de los 90. Si supuestamente los israelies fueran tan malos y tan requeterracistas como la gente de Gara y de Rebelión.org pretenden que creamos nunca se hubiesen preocupado de los Falasha, ni de dar cobijo a miles de negros sudaneses que huyen del genocidio que se está cometiendo en Sudán y que han encontrado trabajo y refugio en Israel. Claro está, se tergiversan datos (las donaciones de sangre que fueron destruidas a las que alude el artículo, lo fueron porque estaban afectadas por varias epidemias, no obviamente por motivos de racismo). Sin embargo, para esta gente tan defensora de los derechos humanos como los proetarras de Gara y los editores de Rebelion.org cualquier dato es manipulable para lanzar un nuevo libelo de sangre en contra de Israel y de los judíos.

Además, un último detallito. El ver a un pueblo como una raza o algo basado en la sangre es algo típico de la cultura europea, no de la cultura judía, donde cualquier persona independendientemente de su origen racial puede integrarse en el pueblo judío si pasa por un proceso formal de conversión al Judaísmo y acepta el cumplimiento de las 613 mitzvot o preceptos. Sin embargo, en la cultura europea es donde se ha visto a los pueblos como algo racial y la sangre como algo definidor de la identidad. El ejemplo lo tenemos en la península Ibérica durante la edad moderna con el tema de los cristianos nuevos y viejos, o en los nacionalismos etnicistas de la Europa de los siglos XIX y XX. En fin... la gentuza de Gara y de Rebelion.org proyectando sobre los israelies su racismo y su fanatismo por las limpiezas y la pureza de sangre, nada nuevo bajo el sol.

En català: Aquest és el darrer panflet antisemita publicat a la web Rebelion.org. Tot s´hi val per a demonitzar a l´estat d´Israel i fer paral.lelismes amb l´Alemanya nazi, inclús inventar-se libels de sang en plé segle XXI...

Tanmateix, si avui en dia els jueus Falasha estan vius és gracies a l´estat d´Israel i a les operacions Salomó i Moisés, realitzades durant els anys 80 i els inicis de la dècada dels 90. La destrucció de les donacions de sang dels Falasha que van tenir lloc a l´any 1996 no van ser provocades per racisme o per "neteja de sang", sino perque es va comprovar que aquelles donacions estaven afectades de diverses malalties. Obviament per als proetarres de Gara - l´article és d´aquest diari abertzale - i per als superantirracistes de Rebelion.org qualsevol manipulació és bona per tal de demonitzar a l´estat de Israel i presentar-lo com un estat nazi, discriminador o del Apartheid.

Tanmateix, no vull acabar el meu escrit sense recordar un detallet: el fet de definir a un poble per la raça o per la sang és un fenòmen típic de la cultura europea, no pas de la cultura jueva. En efecte, qualsevol persona, independentment del seu origen o de la seva raça, es pot integrar al poble jueu i formar-ne part si passa per un procés de conversió al Judaísme i accepta complir les 613 mitzvot o preceptes. En canvi, nosaltres els europeus som els que sempre hem estat obsesionats per les races, per les pureses racials o per les netejes de sang. Serveixi com a exemple la persecució dels cristians nous a la península ibérica durant la edat moderna o el nacionalisme etnicista europeu de finals del segle XIX i d´inicis del XX.

En fi... la gentussa de Gara i de Rebelion.org projectant sobre els israelians i sobre el poble jueu els seus prejudicis racistes i de neteja de sang. Res de nou sota el sol.

1 comentari:

Fer Nando ha dit...

Aquesta gentola del Gara i de Rebelión són com el Rei Midas, però a l'invers: tot el que toquen ho converteixen en merda. Del fet objectiu que Israel va ser, possiblement, l'Estat que va salvar la vida a més negres (i de quina forma, i amb quina valentia) es resulta que Israel és l'Estat més racista envers als negres de tot el món mundial. Si abans els jueus "es prenien la sang dels nounats cristians", ara, en la moderna versió del libelo, els jueus "llancen al fem la sang dels negres perquè hi és sang de negres".

Quina colla d'antisemites fills de puta...

Arxiu del blog