Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 23 d’abril del 2008

Las erróneas locuras de Jimmy Carter

Estimados lectores:
Les propongo la lectura de dos interesantes artículos aparecidos en la prensa árabe sobre la gira del ex-presidente estadounidense Jimmy Carter a Oriente Medio. En ambos se insiste en que la reunión que mantuvo con el lider de Hamas Khaled Mashal en Damasco ha sido un gran error, fruto de la ignorancia de Carter, y que sólo beneficiará a Hamas, Siria e Irán, perjudicando enormente a la ANP de Mahmoud Abbas.
El primer artículo fue redactado por el periodista Tariq Alhomayed en el diario Asharq Al - Awsat y el segundo es del periodista M. Young en el Daili Star del Libano. Recomiendo su lectura.
En català: avui us proposo la lectura de dos bons articles publicats a la premsa àrab, on es critica la gira realitzada pel ex-president dels Estats Units Jimmy Carter a Orient Mitjà i molt especialment la seva reunió amb el lider del Hamas Khaled Mashal a Damasc, que segons els articulistes només servirà per a afavorir els interesos de Siria i d´Iran i resultarà molt perjudicial per a Mahmoud Abbas, Fatah i l´ANP. A dalt teniu els enllaços. Feu-hi una ullada, val la pena.

Arxiu del blog