Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 9 de maig del 2011

Yom Haazmaut (יום העצמאות)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem de celebrar la Nakba!!

això s'hauria de fer a barcelona:
http://www.harif.org/nakba.html

http://2.bp.blogspot.com/-YAHLbVGtodI/TcjK6_PkOGI/AAAAAAAAPzs/rZm_i7MAOos/s1600/JNakba_A4.jpg

bon dia!

A. ha dit...

El que s'ha de celebrar la creació de l'Estat d'Israel. També cal celebrar que les forces israelianes van guanyar, i no perdre, a la guerra de la independència.

Si vols realment celebrar la nakba, fes-t’ho mirar per un expert.

Jaume ha dit...

Sisco, bona idea!

Una opció seria fer una xerrada del tema d`aquests refugiats jueus que ningú reconeix com a tal perque ràpidament van ser acceptats com a ciutadans per l`estat d`Israel i altres nacions com França o els EEUU. És un tema força interessant i bastant desconegut perque els refugiats palestins, utilitzats com a eina estratègica i de pressió per a continuar el conflicte amb Israel per part dels països àrabs veïns, han centrat tota la atenció.

Benvolgut amic A.:

El nostre amic Siscu es refereix a recordar la "Nakba" o tragedia dels refugiats jueus expulsats del món àrab com a venjança d`aquests règims per les seves derrotes militars amb Israel :)

Arxiu del blog