Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 29 de maig del 2011

la victoria del Barça para cargar subliminalmente contra Israel-- La victòria del Barça per a carregar subliminalment contra Israel.

Esta mañana estaba viendo el canal de noticias en catalán 3/24 y me quedé atónito. Resulta que la noticia era deportiva, hablaban de la repercusión mundial de la victoria del Barça ante el Manchester United en la final de Champions League de anoche y sacaron imágenes de las "penyes barcelonistes" de Pekín, Buenos Aires, Washington y como no... de Gaza!!, añadiendo que los barcelonistas gazatíes habían tenido ayer una alegría en un lugar donde la vida era muy dura debido al embargo. Misión cumplida, chicos: aprovechar una noticia deportiva que nada tiene que ver ni con Israel, ni con Gaza, ni con el conflicto israelo-palestino para lanzar de fondo un mensaje subliminal pro palestino (mirad que ricos los gazanos como salen a celebrar la victoria del Barça) y demonizador de Israel (el Barça, el fútbol, les proporciona a los gazanos unas de las pocas alegrías debido a que la vida allí es durísima a causa del conflicto y del embargo).

PD - Aprovecho la ocasión para felicitar a mis lectores culers por la cuarta Champions League del Barça. Muchas felicidades!!

En català: Aquest matí he estat veient el canal de notícies 3/24 i m`he quedat atònit. Estaven parlant de la repercussió mundial de la victòria d`ahir a la nit del Barça en la final de la Champions League contra el Manchester United i en el reportatge ens han mostrat imatges de les penyes blaugranes de Washington, Pekín, Buenos Aires i... Gaza!!!, afegint que els barcelonistes palestins de Gaza havien pogut gaudir d`una alegría tot i el conflicte i l`embargament que pateix la Franja. Veieu, amics lectors, com s`aprofita una notícia esportiva que res té a veure amb els palestins, amb els israelians o amb el conflicte palestino-israelià per a deixar de manera subliminal un missatge de fons pro palestí (mireu que bons i guapos els palestins de Gaza que surten al carrer per a celebrar la victòria del Barça) i demonitzador d´Israel (el fútbol i el Barça proporcionen una de les poques alegríes que tenen els palestins de Gaza degut a que la vida allá és molt dura per culpa del conflicte i del embargament).
PD - Aprofito l`ocasió per a felicitar als meus lectors culers per la victòria del Barça i la quarta Champions League aconseguida ahir per l`equip d`en Pep Guardiola. Moltes felicitats!

5 comentaris:

Salvador ha dit...

Ho he vist i he tingut el mateix pensament.

Hasbarats ha dit...

Jo també ho he vist i he pensat el mateix i, fins i tot, he malpensat que no fos una mise en scene perquè sabien que si guanyava el Barça sortirien al Telenotícies i celebrar la victòria els afegiria "un plus de simpatia". Val a dir que de fer propaganda en saben un munt i que, a més, compten amb l'ajut impagable... -bé, deixem-ho en valuós- dels caps d'Informatius de la nostra televisió "pública" (?) que s'ha guardat prou de dir que a Israel hi ha moltíssims culers i penyes blaugranes i que sovint posen pantalles immenses en llocs públics perquè el personal pugui veure els partits del Barça.

També he trobat a faltar que el narrador tanqués la crònica la frase "és lògic que a Gaza segueixin el Barça si tenim en compte la quantitat de cooperants catalans que hi pul·lulen i la pasta que els enviem els catalans".

A. ha dit...

Ara que han "obert" la frontera els egipcis (obert = només a certes hores, i només per a homes en edat de no ser terrorista), a veure si els donen la nacionalitat egípcia i deixen de ser "refugiats".

A.

A. ha dit...

Ara que hi penso, no serà una de les contraprestacions a canvi dels diners de la Fundació Qatar?

A.

Jaume ha dit...

Amic A.: penso que el govern israelià hauria de desconectar-se totalment de la Franja és a dir deixar en mans egipcies l`aprovisionament d`electrecitat a Gaza i de l`ajut humanitari. Llavors potser si que la situació a Gaza arribaria a ser de catàstrofe humanitària...

El tema de la Qatar Foundation no fà massa bon olor. Pel que he pogut llegir em sembla que beneficia més al sr. Rossell que no pas al Barça. Salutacions!

Arxiu del blog