Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 20 d’abril del 2011

"Los judíos están tras el asesinato de V. Arrigoni" -- "Els jueus darrera de l`assassinat d`Arrigoni"

Eso es lo que piensa el periódico qatarí As Sharq (véase esta caricatura publicada el pasado día 16) y no pocos colectivos pro palestinos y de nuestra extrema izquierda. Sirvan como ejemplo este artículo de Fernando Casares para Kaos en la Red o este otro de Manuel Tapial publicado en Rebelión.org.

PD - Dejando de lado estas teorías conspirativas antisemitas y anti-israelíes compartidas por la extrema izquierda y la prensa árabe, los dos mejores artículos que he podido leer sobre el trágico asesinato de Arrigoni son los escritos por los amigos de Hasbara-ts (catalán) y por el periodista Jorge Marirrodriga en su blog.



En català: això és el que pensa el diari qatarí As Sharq (veure la caricatura publicada el passat dia 16 d`Abril) i no pocs colectius de solidaritat amb el poble palestí i de la nostra extrema esquerra. Serveixin d`exemple aquest article d`en Fernando Casares a Kaos en la Red o aquest altre d`en Manuel Tapial publicat a Rebelión.org.

PD - Deixant de banda aquetes teoríes conspiratives amb un clar caràcter judeofòbic i anti-israelià que comparteixen tant la premsa àrab com els grups d`extrema esquerra, els dos millors articles que he pogut llegir sobre el tràgic assassinat d`en Vittorio Arrigoni són els escrits pels amics de Hasbara-ts i pel periodista Jorge Marirrodriga al seu blog.

Fuente -- Font: MEMRI.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

sempre el mateix:
I. el reivindiquen
II. ho desmenteixen
III. ha sigut Israel, els tailandesos...

Tant se val, per alguns, tot serà sempre culpa d'Israel.

Anònim ha dit...

i curiosa polèmica amb AI i la xicota de en Vito (ימח שמו) a EoZ.

http://elderofziyon.blogspot.com/2011/04/amnesty-international-says-i-acted.html

Jaume ha dit...

Sisco, ostres, quina parella en Vittorio i la Claudia Milani, units per l`amor i per la seva tirria contra Israel. Per altra banda, quin paper el de AI i HRW, que tenen molts colaboradors, com la pròpia senyoreta Milani, que simpatitzen o tenen amics simpatitzants de grups fonamentalistes i favorables a la desaparició d´Israel. Amb aquest tipus de colaboradors i de personal la seva tasca és clarament imparcial i sospitosa d`estar influïda per prejudicis contra Israel.

David ha dit...

Hasta de mi alergia van a tener la culpa los judíos, según estos enfermos y desequilibrados. Están podridos por el odio, en vez de reconocer que un grupo un poco mas radical que Hamás, poco mas, le ha dado matarile a alguien que era pro-palestino como ellos, salen con conspiranoias de tronados. Esto es de frenopático.

Hasbarats ha dit...

És collonut! : Hamas reconeix que ha estat un grup salafista i hi ha qui amb això i tot acusa Israel.

Goelet ha dit...

Hamas son los padres, digo el Mossad, oO si es q no os enterais de nada.

Goelet ha dit...

yo de ser Elder of Ziyon me flagelaría sobre todo al leer los comentarios de toda una trabajadora de AI

http://www.facebook.com/note.php?note_id=364830174830

Arxiu del blog