Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 10 d’abril del 2011

El cinismo de la Liga Árabe -- El cinisme de la Lliga Àrab

Amr Mussa, en una reunión de los delegados permanentes de la Liga Árabe presidida por Omán, ha solicitado hoy Domingo que el Consejo de Seguridad de las Naciones Unidas se reuna para evaluar la "brutal agresión israelí en Gaza" y demandar la implementación de una zona de exclusión aérea como la impuesta al régimen de Gadafi en Libia, "para proteger a los civiles gazatíes" (Ynetnews).

El cinismo de Amr Mussa y de los dirigentes árabes es impresionante pero no sorprendente. Ignoran el bombardeo de la población civil israelí por parte del Hamas y del Yihad Islámico palestino y en realidad con esta nueva campaña propagandística sólo prentenden coaccionar el derecho de Israel a la autodefensa y demonizarla en los foros internacionales, presentándola como la agresora i comparándola con el régimen de Gadafi. Una nueva muestra del cinismo y de la propaganda victimista en estado puro de la Liga Árabe.

En català: Amr Mussa, en una cimera dels delegats permanents de la Lliga Àrab presidida per Oman, ha solicitat avui Diumenge que el Consell de Seguretat de l`ONUes reuneixi per evaluar la "brutal agressió israeliana a Gaza" i demanar una zona d`exclusió aèria a la Franja com la imposada a Líbia contra el règim de Muammar el Gadafi "per a protegir als civils de Gaza" (Ynetnews).

El cinisme d`Arm Mussa i dels delegats de la Lliga Àrab és impressionant, però no sorprenent. Ignoren el bombardeig dels civils israelians per part del Hamas i del Jihad Islàmic palestí i amb aquesta nova campanya propagandística només volen coaccionar el dret d`Israel a la autodefensa i demonitzar al govern israelià, presentant-lo com l`agressor i comparant-lo amb Gadafi, davant dels organismes internacionals. Aquesta demanda de la Lliga Àrab és la representació del cinisme i de la propaganda victimista en el seu estat més pur.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ya, y lo próximo será pedir que autoricen bombardear las bases israelíes para proteger a los pobrecitos palestinos

Jaume ha dit...

Sisco, looool! no t`extrany gens que aquesta sigui la pròxima "brillant" idea d´en Amr Mussa...

Traduttore Traditore ha dit...

No seas malpensado, Jaume, esta gente no ha tenido mala intención. El problema es que se han informado de la situación a través de ciertos medios españoles...

Jaume ha dit...

jejejeje, muy bueno!!! :)

Arxiu del blog