Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimecres, 9 de març del 2011

Los niños como carne de cañón -- els nens com a carn de canó


PD - Ved estos niños armados en plena celebración por los éxitos de los militares fieles a Gadafi en su ofenisva contra los opositores en ciudades como Zauiya. La pregunta es: ¿dónde están los derechos de los niños en los países árabes y musulmanes? Esta educación en la violencia y en valores nihilistas como el martirio desde su tierna infancia les marcara de por vida y cuando estos chicos se conviertan en adultos ¿Qué valores transmitirán a sus hijos? El adoctrinamiento en la violencia y en valores nihilistas como amar a la muerte y al martirio es una verdadera tragedía que está teniendo lugar a día de hoy en muchos países àrabes e islámicos, pero dónde están los organismos internacionales para denunciar esta aberración...

PD (català) - mireu a aquests nens armats celebrant els darrers èxits dels militars fidels a Gadafi en la seva darrera ofensiva contra els opositors a ciutats com Zauija. La pregunta és: ¿Què passa amb els drets dels nens als països àrabs e islàmics? convé recordar que aquest adoctrinament en la violència o en valors nihilistes com el martiri desde la seva primera infancia els marcara de per vida i quan siguin adults quins valors donaran als seus fills? L`exposició d`aquests nanos a la violència i l`adoctrinament en valors nihilistes d`apreciar més la mort que la vida i de tenir com a objectiu ser un shahid és una veritable aberració que avui té lloc en molts països àrabs i del món islàmic, però on son els organismes internacionals per a denunciar-ho?

Fuentes -- Fonts: Ha`aretz - La Vanguardia.

2 comentaris:

Lior ha dit...

Aquesta flaca infanticida que tenen per aquells barals, hauria de ser el primer que cridés l'atenció als antisemites que tant els devocionen.
Imagina't quina (pre)mentalitat que han de tenir els enemics d'Israel, és a dir, de la democràcia i la justícia!! Que coses tant elementals els passin, o s'ho facin passar, per alt!!

Jaume ha dit...

Tens raó. En moltes ocasions, els nostres grups psuedo pacifistes i pro palestins es justifiquen amb el pretexte dels drets humans i de la defensa dels drets del poble palestí i dels àrabs en general, però cap d`ells es para a pensar ni un segon en aquest adoctrinament en l`odi que reben aquests nanos desde la llar d`infants fins a secundària i la universitat. I és un odi perfectament estructurat amb tots els mitjans: els llibres escolars de texte, els programes de radio i tv, i fins i tot la conversió de terroristes suïcides en idols nacionals. Aquesta exaltació de la violència i adoctrinament és una brutal vulneració dels drets del menor i tota una tragedía com els nens soldats, el treball infantil o la prostitució de menors en molts països del tercer món. El més trist és aquest tema passa totalment desapercebut i avui dia la gent ja veu normal veure un nano libanés, palestí o libi amb un AK-47 a les mans :( Bon cap de setmana i Shabat Shalom!

Arxiu del blog