Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 21 de febrer del 2011

Hizbulah colabora con Ahmadineyad en la represión de los manifestantes iraníes -- Hizbul.lah col.labora amb la repressió dels manifestants iranians

Citando a varias fuentes iraníes, el periódico inglés en lengua àrabe Al Sharq Alawsat ha informado de que unos 1500 terroristas del Hizbulah están colaborando junto a las fuerzas de seguridad iraníes en la represión de los manifestantes de la oposición al gobierno dictatorial de Mahmoud Ahmadineyad. La noticia también ha sido recogida por el periódico israelí Ha`aretz.

Durante estas últimas semanas, con la crisis y dimisión del gobierno de Sa`ad Hariri en Libano y con la caía del régimen de Hosni Mubarak en Egipto, no cabe duda de que Irán ha sido el gran beneficiado porque su peón libanés ha reforzado enormemente su posición en el nuevo gobierno del país presidido por Nayib Mikati y por primera vez en los últimos treinta años el nuevo gobierno provisional egipcio ha permitido a buques de guerra iraníes cruzar el canal de Suez en dirección a Siria para transportar nuevos cargamentos de armas precisamente para Hizbulah (Al Sharq Alawsat).


En català: citant a vàries fonts iranianes, el diari Al Sharq Alawsat ha informat de que uns 1500 terroristes del Hizbul.lah es van desplaçar a l`Iran i estan colaborant juntament amb les forces de seguretat en la repressió dels manifestants opositors al govern dictatorial d`en Mahmoud Ahmadineiad. La noticia també ha estat recollida pel diari israelià Ha`aretz.

Durant aquestes darreres setmanes, amb la dimissió del govern encapçalat per Sa`ad Hariri al Liban i la caiguda del règim de Hosni Mubarak a Egipte, l`Iran ha estat de moment el més beneficiat perquè el seu peó libanès ha reforçat enormement la seva posició en el nou govern del president Najib Mikati i a més a més per primer cop durant els darrers treinta anys vaixells de guerra iranians han rebut l`autorització del nou govern provisional egipci per a creuar el canal de Suez en direcció a Siria amb nous carregaments d`armes precisament per al Hizbul.lah (Al Sharq Alawsat).

Arxiu del blog