Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 2 de gener del 2011

Qassamim contra el fútbol -- Qassamim contra el futbol

dos ciudadanos palestinos con pasaporte israelí, Musa Hamada y Basem Omri, ambos residentes en Jerusalén este, han sido detenidos por el Shin Bet después de que se desbaratasen sus planes de realizar un atentado terrorista con misiles Qassam en el principal estadio de la capital del país, el Teddy Stadium, durante un partido de la primera división de fútbol israelí.

Según informa el diario Ha´aretz, ambos terroristas tenían importantes relaciones con el Hamas y con los Hermanos Musulmanes y empezaron a planificar su ataque terrorista hace ahora dos años, tras la operación anti-terrorista "Plomo Fundido" contra el Hamas en Gaza.

En català: dos ciutadans palestins amb pasaport israelià, Musa Hamada i Basem Omri, tots dos residents als barris àrabs de Jerusalem Est, han estat detinguts pel Shin Bet després de que es desbaratessin els seus plans de realitzar un atemptat terrorista amb el llançament de missils Qassam al principal estadi de la capital del país, el Teddy Stadium, durant un partit de lliga de la primera divisió israeliana de futbol.

Segons informa el diari Ha`aretz, tots dos terroristes tenien importants vincles amb el Hamas i amb la germandat musulmana i van començar a planificar el seu atac terrorista ara fa dos anys, després de l`operació antiterrorista "Plom Fos" contra el Hamas a la Franja de Gaza.

Arxiu del blog