Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 20 de gener del 2011

Los antisionistas también piden el Boicot al Maccabi de Tel Aviv -- els antisionistes també demanen el boicot al Maccabi de Tel Aviv

Diversas asociaciones y agrupaciones que se autodefinen como "de amistad con pueblo palestino" (en realidad antisionistas más que pro palestinas) piden el boicot al Maccabi de Tel Aviv en el partido que esta noche debe disputar contra el Barça en el palau blaugrana correspondiente a la Euroliga de Baloncesto. Lo podéis leer en la web de Palestina.Cat.
Muy probablemente, esta noche se repetirán escenas tan lamentables como las que podéis ver en el siguiente vídeo. Lo diré clarito para que se me entienda: hasta no hace mucho los antisemitas decían "boicotead los negocios de los judíos". Hoy los antisionistas dicen "boicot a Israel y boicot al Maccabi de Tel Aviv". El lema cambia y se adapta a los nuevos tiempos pero el odio que lo inspira sigue siendo el mismo.



En català: diverses asociacions i agrupacions que s`autodefineixen com "d`amistat amb el poble palestí" (en realitat antisionistes més que pro palestines) demanen novament el boicot al Maccabi de Tel Aviv en el partit que ha de jugar aquesta nit contra el Barça corresponent a la Eurolliga de Bàsquet. Ho podeu llegir a la web de Palestina.cat.
Molt probablement aquest vespre es tornaran a repetir els tristos incidents d`anys anteriors com per exemple els que podeu veure al video següent. Tanmateix, jo vull ser contundent i ho diré clar i català: fins no fa gaire, els antisemites europeus deien "no compreu a les seves botigues. Boicot als jueus". Avui día, els antisionistes diuen "boicot a Israel i al Maccabi de Tel Aviv". El lema canvia i s`adapta als nous temps però l`odi que l`inspira continua sent el mateix.

PD - Para sacarnos el mal sabor de boca, os dejo con este artículo sobre la festividad de Tu Bishvat. -- Per a treure el mal sabor de boca que ens ha quedat, us deixo amb aquest article sobre la festivitat de Tu Bishvat.

Arxiu del blog