Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dijous, 9 de desembre del 2010

civil israelí herido por el lanzamiento de un mortero desde Gaza -- un civil israelià ferit pel llançament d´un morter desde Gaza

La prensa española lo silencia por pura corrección política (para no perjudicar la imagen de los "buenos" del mundo mundial, los palestinos, que como todo el mundo sabe sólo se "defienden" con tirachinas y piedras...) pero el Hamas y otras organizaciones terroristas palestinas lanzan diariamente misiles contra la población civil israelí que vive en el sur del país, mayormente en las ciudades y kibbutzim del Neguev, en las proximidades de la Franja de Gaza. Pues bien, hoy un civil ha resultado herido y ha tenido que ser trasladado al hospital Soroka de Beer Sheva. Lo podéis leer en Aurora Digital.

En català: la prensa espanyola ho silencia per pura correcció política (no fos cas que perjudiquessim la bona imatge dels palestins, que només es "defensen" amb tiratxines i pedres...) però el Hamas i altres organitzacions terroristes palestines disparen diariament missils contra la població civil israeliana, especialment contra els habitants de les ciutats i kibbutzim pròxims a la Franja de Gaza. Doncs bé, avui un civil ha estat ferit i ha hagut de ser traslladat a l´hospital Soroka de Beer Sheva. Ho podeu llegir a Aurora Digital.


Arxiu del blog