Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 14 de novembre del 2010

Vi pasar la muerte ante mis ojos -- Vaig veure pasar la mort davant dels meus ulls

Asaf, un joven estudiante israelí de arquitectura de 26 años de edad, estuvo a punto de ser linchado el pasado Martes por una turba de estudiantes palestinos y musulmanes al grito de "Allahu Akbar" (Allah es grande) y "Itbaj al Yahud" (muerte a los judíos) en la ciudad italiana de Génova ante la indiferencia de la cajera de la cafetería donde se iniciaron los hechos y de muchos estudiantes y transehuntes que observaron la escena. Además, el lider de sus presuntos agresores, Ibrahim Haji, un estudiante palestino de Gaza, es bien conocido por los "carabinnieri" por previos incidentes y acoso a jóvenes estudiantes israelíes. Lo podéis leer en Ynet.
Una muestra más del gravísimo problema que tenemos en Europa con la judeofóbia, incentivada en los últimos años por la desinformación existente acerca del conflicto con los palestinos, la buena prensa de las ideas antisionistas y la supuesta solidaridad con el pueblo palestino.

En català: Asaf, un jove estudiant israelià d´arquitectura de 26 anys d´edat, va estar a punt de ser linxat el passat Dimarts per una turba d´estudiants palestins i musulmans al crit de "Allahu Akbar" (Al.lah és gran) i "Itbaj al Yahud" (mort als jueus) a la ciutat italiana de Gènova davant de la indiferència de la caixera de la cafetería on es van iniciar els fets i de la major part dels estudiants i vianants que van observar l´escena. A més a més, l´estudiant palestí que va iniciar l´atac, Ibrahim Haji, un jove palestí de Gaza, és ben conegut pels carabinnieri per temptatives anteriors d´agressions i acosament a joves estudiants israelians. Ho podeu llegir a Ynet.
Una mostra més del gran problema que tenim a Europa amb la judeofòbia, atïada en els darrers anys per la desinformació existent als nostres mitjans sobre el conflicte amb els palestins, la bona premsa de les idees antisionistes i de la pretesa solidaritat amb el poble palestí.

2 comentaris:

Lior ha dit...

I malgrat tot:
http://noti.hebreos.net/enlinea/2010/11/15/7455/

Potser algun dia n'aprendrem...

Jaume ha dit...

kolhakavod!! :)

Arxiu del blog