Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

divendres, 19 de novembre del 2010

terroristas palestinos disparan 11 misiles contra territorio israelí -- terroristes palestins disparen 11 misils contra territori israelià

En menos de 24 horas, terroristas palestinos han disparado 11 mísiles contra territorio israeli. Uno de los mísiles, un Grad, ha impactado en una àrea rural abierta próxima a Ofakim, hiriendo a tres vacas y causando daños en un edificio. Lo podéis leer en el Jerusalem Post.

Los terroristas del Hamas y de otras organizaciones yihadistas que operan en Gaza lanzan sus mísiles contra la población civil israelí y el mundo no protesta, calla; sin embargo, cuando el gobierno israelí responda contundemente a estos ataques todo serán criticas, manifestaciones y acusaciones de genocidio a los ministros israelíes de turno...



(Aquí podéis ver el impacto de un Qassam en la ciudad de Ashkelon. Simples piedras, como pretende hacernos creer la propaganda anti-israelí... -- Aquí podeu veure l´impacte d´un Qassam a la ciutat d´Ashkelon. Simples pedretes com pretèn fer-nos creure la propaganda anti-israeliana...)

En català:
en menys de 24 hores, terroristes palestins han disparat 11 missils contra territori israelià. Un dels projectils, un Grad, ha impactat en una àrea rural oberta pròxima a Ofakim, ferint a tres vaques i causant danys en un edifici. Ho podeu llegir al Jerusalem Post.

Els terroristes de Hamas i d´altres organitzacions jihadistes que operen a la Franja disparen els seus missils contra la població civil israeliana i el món calla. Tanmateix quan el govern israelià contundenment a aquests atacs tot seran critiques, manifestacions "pacifistes" i acusacions de genocidi als ministres israelians de torn...

2 comentaris:

Lior ha dit...

A.M'agradaria que els que parlen de desproporcionalitat,quan Israel es defensa d'aquest ramat de pre-mentals,m'expliquessin quina ha de ser la resposta a aquests atacs per no ser "desproporcionals"(remarco despropocionals,perquè altrament la resposta seria no defensar-se)Si s'hi tornessin, parlo tècnicament,no moralment,amb coets llançats "si l'encerto l'endevino",talment els "hamassians",serien proporcionals?
B.Cas que fos cert que el pelleringa de l'Arafat fóra enverinat(a mi plim);Que l'hi facin un monument(a l'enverinador) que l'hi portarem floretes.
C.Pel que fa al Montilla,sort en tinc dels salva-slips ultra absorbents,perquè cada cop que penso en ell m'humitejo tot jo... :-)))

Goelet ha dit...

proporcionalidad? no era aquello del ojo por ojo? en realidad no se trata más que de aplicar una sencilla regla "Haz lo q yo nunca haría si me pasara a mi".

Podemos hablar de la proporcional respuesta del gobierno de Sri Lanka aplaudida por el mismo consejo de derechos humanos de la ONU q tiene por norma dedicarse a juzgar a Israel negandole el derecho a defenderse de las acusaciones al ocultar en sus informes cualquier referencia a Hamas, Hezbollah o lo q sea.

Arxiu del blog