Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Israelofobia y antisemitismo en Reus -- Israelofòbia i antisemitisme a Reus

Esta pintada abiertamente israelofobica y antisemita está situada en una calle próxima al Paseo Misericordia, en pleno centro de la ciudad. Esta pintada me recuerda a muchas otras similares que pude ver en las calles y campus universitarios de la ciudad de Granada durante los meses de Enero y Febrero del año pasado en el contexto de la operación antiterrorista "Plomo Fundido" contra el Hamas en Gaza. Una nueva muestra de como la simpatía por la causa palestina y las ideas antisionistas sirven de pretexto para hacer gala de la judeofobia más descarada.


En català: Aquesta pintada obertament israelofòbica i antisemita està situada a les proximitats del Passeig Misericòrdia, en plè centre de la ciutat i molt apropet de casa meva. De fet, no és el primer cop que veig aquest tipus de pintada, doncs a Granada en vaig poder veure moltes de semblant durant els mesos de Gener i Febrer de l´any passat en el context de l´operació antiterrorista "plom fós" contra el Hamas a Gaza. Una nova mostra de com la simpatía per la causa palestina o per les idees antisionistes serveixen de pretext per a mostrar la judeofòbia més descarada.

Arxiu del blog