Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Diez años del linchamiento de Ramallah -- Deu anys del linxament de Ramallah

8 comentaris:

Jaume ha dit...

Hoy hace diez años, dos reservistas israelíes, Vadim Nurziz y Yossef Avrahami, se confundieron en un cruce ce carreteras en Cisjordania y por error llegaron a Ramallah, ciudad bajo control de la ANP. Allí fueron detenidos, acusados de espionaje y brutalmente lichados por los policias y una multitud de palestinos que accedieron al recinto policial. Sus cuerpos fueron arrojados por la ventana y literalmente destripados en las calles de la ciudad. Este horrendo asesinato apenas llamó la atención en la prensa occidental que sin embargo dio pábulo durante dias al montaje de Mohammed Al-durrah.

Lior ha dit...

Aquest linxament (que curt que queda linxament...),que si és aïllat és per l'estat d'alerta permanent en que es viu a Israel-altrament, podrien ser habituals-,fa patent aquest abisme ètic i cultural,que tant sovint ens sembla insuperable, entre els dos pobles.

Jaume ha dit...

Lior, totalment d´acord amb la teva opinió.

Hasbarats ha dit...

Un crim horrible que no es pot oblidar. I encara esgarrifa més comprovar com, després de veure això, governants, líders polítics i responsables dels mitjans de comunicació NO ES CONFONGUIN en la cruïlla de carreteres i ens duguin expressament pel camí que du a aquesta barbàrie.

Jaume, si et plau, continua, no et plantegis mai més plegar perquè fas molta falta!!

Jaume ha dit...

Benvolguts Hasbarats, moltes gràcies!!

Lior ha dit...

Consti que això que et diuen els Hasbarats,jo ja t'ho vaig dir quan vas tornar d'Israel.Als comentaris del teu bloc em remeto.

Jaume ha dit...

amic Lior, no he oblidat el teu comentari. En aquells moments feia poc temps que havia retornat a Catalunya després de la meva estada a Tel Aviv. De fet, mentres vaig estar a Israel vaig pensar que era una ocasió única per a oferir una informació "sobre el terreny" i per això vaig publicar entrades gairebé a diari (calia aprofitar l´ocasió...), però el fet de no ser realment un periodista (tant de bó fós un clon d´en Jorge Marirrodriga, és realment genial) em va fer dubtar de si les meves publicacions havien aconseguit el seu objectiu mínim i durant uns dies vaig pensar com podia fer-ho per a donar al meu blog un perfil més profesional... D´aquí la pausa que vaig comentar en una de les meves entrades. Tanmateix, el teu comentari em va fer veure que valia la pena seguir publicant mentres rumiava i rumio encara a dia d´avui les posibles modificacions. Todah rabah! :)

Lior ha dit...

Així m'agrada.Que siguis bon minyó; que facis bondat i el que et diuen els grans.
Comparteixo la teva flaca pel Marirrodriga.

Arxiu del blog