Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 28 de setembre del 2010

"Zahov"

Desde hace algunas semanas, diáriamente viene a la finca de mi tío un gato que alguién abandonó y nosotros le damos comida y bebida. El animalito, es muy dócil y cariñoso, con muchas ganas de jugar, cazar saltamontes o todo lo que se mueva y de arañarme la camisa mientras estoy cogiendo las dichosas avellanas... Le he puesto de nombre "Zahov" (amarillo). He aquí una foto suya de esta mañana, en una de sus pausas durante el desayuno.
Como ya he comentado antes, El gatito fue abandonado por sus antiguos dueños en pleno período estival del mes de Agosto. Me parece lamentable. Si alguien tiene animales en casa, que nunca los deje desamparados en una carretera. Tener una mascota exige unas responsabilidades. Un animal no es juguete que uno puede tirar cuando le venga en gana. Seamos serios. Muchas gracias.



En català: desde fà algunes setmanes, diariament ve a la finca de mon oncle un gatet que algú va abandonar en plena época de vacances estivals i nosaltres li donem menjar i beure. L´animalet és molt dòcil i carinyós, amb moltes ganes de jugar, caçar llangostes o tot el que es mogui i esmolar-se les ungles amb la meva samarreta quan estic plegant les ditxoses avellanes... Li he posat de nom "Zahov" (groc). Aquí podeu veure una foto seva d´aquest matí, en una de les seves interrupcions de l´esmorzar. Com ja he dit, aquest gatet va ser abandonat pels seus amos durant el passat període estival del mes d´Agost. Si teniu animalets a casa, no els abandoneu i deixeu desamparats. Un animal no és una joguina que un pot comprar i desfer-se d´ella quan vulgui. Siguem seriosos. Moltes gràcies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

http://www.yamaguchicomic.com/gatorabino.html

;)

Anònim ha dit...

això de mon oncle, ho he sentit tota la vida al Pallars (Catalunya.... vella pq ningú s'ofengui ;) i el "me'n vai" el "fui d'aquí", etc. m'agrada més que el català de laboratori barceloní.

Doncs això: me'n vai a brenar :)

Jaume ha dit...

Ostras, genial. Muchas gracias! Me he leído la sinopsis del cómic y me han entrado ganas de leerlo entero.

Espero que el berenar hagi anat de gust! :)

Lior ha dit...

03408771985647550651,
a/el problema del català de bcn no és que sigui de laboratori.La meva mare és de l'eixample(com un servidor,encara que no de neixement i a hores d'ara amarat de la fumareda que els anti-sistema(neuronal?)vàren probocar ahir cremant TOTS els contenidors del voltant de casa-gràcies bonicos,un altre pas endavant vers la revolució-)i parla un català preciós.
b/Gràcies per no "ofendre'm" els sentiments ;-)

Arxiu del blog