Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dimarts, 7 de setembre del 2010

El Hamas quiere implantarse en el Sinaí -- El Hamas vol implantar-se al Sinaí

Desde el lanzamiento de varios misiles grad de fabricación iraní contra las ciudades de Eilat (Sur de Israel) y Aqaba (Jordania) ahora hace poco más de un mes, se empezó a rumorear con fuerza la hipótesis de que el Hamas busca implantarse en el Sinaí para convertir la península en una base de tráfico de armas y de atentados terroristas contra territorio israelí. Lo que no deja lugar a dudas es que el Hamas contrabandea con armas desde el Sinaí a la Franja de Gaza por los túneles que según la prensa española sólo sirven para traficar con alimentos debido a la situación de catástrofe humanitaria que vive la franja... Como dijo cierto ministro de propaganda de cuyo nombre prefiero no acordarme, di mil veces una mentira y se acabará convirtiendo en una realidad.

En català: Desde el llençament de diversos misils grad de fabricació iraniana contra les ciutats d´Eilat (Sur d´Israel) i Aqaba (Jordania) d´ara fà poc més d´un mes, va començar a pendre força entre els analistes la hipòtesi de que el Hamas busca implantar-se a la peninsula del Sinaí per a impulsar el tràfic d´armes cap a Gaza i per a convertir aquest territori en una important base d´operacions dels seus actes terroristes contra territori israelià. Doncs bé, el que no es pot posar en dubte és que el Hamas contrabandeja amb armament desde el Sinaí cap a la Franja de Gaza per uns tunels on, segons la opinió políticament correcta de bona part de la prensa espanyola, només hi entren queviures per la situació de catàstrofe humanitària que es viu a la Franja... Com va dir cert ministre de propaganda que de llur nom prefereixo no enrecordar-me´n, digues mil vegades una mentida i acabarà esdevenint una veritat.

Arxiu del blog