Blog bilingüe (catalán - Castellano) sobre mis aventuras, mis reflexiones y temas de actualidad, especialmente centrados en Oriente Medio y en la desinformación existente acerca de Israel.

Blog bilingüe castellà-català sobre les meves aventures, reflexions i altres temes d´actualitat, especialment centrat en l´Orient Mitjà i en la desinformació existent als nostres mitjans sobre Israel.

dilluns, 20 de setembre del 2010

El Hamas ataca centros turísticos en Gaza para islamizar la Franja -- El Hamas ataca centres turístics a Gaza per a islamitzar la franja

Al menos cuarenta hombres armados atacaron un centro turístico en la playa de la ciudad de Gaza, la capital de la Franja, e incendiaron su restaurante, salón de bodas y oficinas. El director general del centro atacado, Aladein Al-Aray, además de denunciar los hechos, ha culpado al brazo armado de Hamas, la organización terrorista Ezzedin Al-Qassam.

De hecho, el Hamas ha atacado campamentos escolares de las Naciones Unidas y ha tratado de convertir la Franja de Gaza, donde gobierna de facto desde Junio del 2007, en un emirato islámico basado en una visión fundamentalista y rigorista del Corán y de las otras fuentes de la tradición islámica. De hecho, hace ahora casi dos meses, ya informé de la medida de prohibir a las mujeres fumar en público las famosas pipas de agua o narguile en las teterías y establecimientos comerciales de la Franja. Este ataque contra intereses turísticos "depravados y occidentalizados" sería otra medida más para imponer a los palestinos gazanos la República Islámica de Gaza. Sin embargo, me apuesto una cerveza a que esta noticia "políticamente incorrecta" no saldrá publicada en ningún medio de comunicación español...

En català: al menys uns quaranta homes armats han atacat un centre turístic de la platja de Gaza, la capital de la franja, i han incendiat el seu restaurant, la seva sala de celebració de noces i les seves oficines segons ha denunciat el propi director general del mencionat centre, Aladein Al-Aray. A més a més de denunciar aquests fets, Al-Aray ha culpat al braç armat del Hamas, l´organització terrorista Ezzedin Al-Qassam d´aquest atac.

De fet, el Hamas durant els darrers mesos ha atacat campaments d´estiu de l´ONU per a infants a la Franja i ha legislat lleis per a convertir la Franja, on governa de facte desde Juny del 2007, en un emirat islàmic basat en una versió fonamentalista i intransigent de l´Alcorà i de les altres fonts de la tradició islàmica. Ara fà dos mesos ja informar d´una llei aprobada pel Hamas que prohibía a les dones fumar en públic les populars pipes d´aigua o narguiles. Aquestes mesures d´atacar als "depravats" i "occidentalitzats" centres turístics també tindría com a objectiu la implantació de la República Islàmica de Gaza a la Franja.
Tanmateix, em jugo una cervesa a que aquesta notícia "políticament incorrecta" no sortirà publicada en cap mitjà de comunicació espanyol...

Fuente -- Font: Aurora Digital.

Arxiu del blog